Paihdelinckin keskustelualue • katso uutisketju (2023)

Kirjoittaja julkaistu 1970 » 01-31-2015 12:06:20

Monilla, monilla, jopa miljoonilla ennen minua oli raskas lapsuus, mutta silti he eivät sekaantuneet huumekauppaan tai ryhtyneet rikoksiin ja tappamaan muita kirveellä hetkellisen nautinnon vuoksi, vaikka joskus vaisto olisikin, että hän tekee sen ja sinä sinä vain täytyy ratkaista ongelmia, jos haluat olla täällä ja tehdä vaikutuksen... tai ehkä tulla anarkistiksi ja tehdä elämästäsi vielä vaikeampaa. Kätevän kaavan noudattaminen on tapa laiskalle naiselle tai naiselle välttää vastuuta ja joutua naisten lehdistä opitun naisten tekemän paskan uhriksi. "ei voi, en tai osaa"... tai ei tänään. loppujen lopuksi se on vain minun elämäni ja joku muu ottaa minut kiinni ja kertoo kuinka hyvä olen, eikä ollenkaan niin huono. vittu, sanon minä.

Sinun on opittava ryömimään ennen kuin voit kävellä --> nyt -- nouse ylös ja tanssi, te pikku paskiainen.

Nopea katsaus Johnnyn elämään ja Hollywood Hillsin mystiseen elämään,

joka kylpee ja paistattelee alkuperäisessä kaupallisessa auringonpaisteessa ja on ikuisesti onnellinen

ihmisten, rahan ja rakkauden sotkussa, eikä se koskaan petä käyttäjäänsä...

On syytä mainita, että rock-maailmassa on joku, eikä se ole Johnny Depp, vaikka hän osaa soittaa muutaman sointua, eikä se ole Johnny B. Goode tai Fogerty tai Mikko alatalo cccr:stä, vaan hahmo voi tehdä mitä haluaa ja on enemmän maailman legendaarinen laulaja-kitaristi. Jotkut sisäpiiriläiset ja huhujen tekijät ovat ehdottaneet, että se on John Frusciante, no, emme tiedä. Entinen pikkurikollinen ja oman alansa sankari, Johnny on myös narsisti ja rockmiljonääri, hän ei voi auttaa itseään, ja elämän sopeuttaminen Hollywoodin puolella on osittain rauhoittava maisema parempaan lopputulokseen. Kitaravelhon ura ei lopu koskaan, vaikka kaikki näyttää olevan tehty. Kirjoittaminen on minulle helppoa ja hauskaa. Toisaalta hyvän proosan kirjoittaminen on hallitsemattomalle helvetin vaikeaa ja mahdotonta.

Johnny ansaitsee paljon historiaa. Ja jokainen meistä tuntee Johnnyn, rokkarin tai artistin, joka on vapautunut yhteiskunnan perinteisistä kahleista. Se voi olla Suomessa Jouni, Jyrki, Janne tai Jaska.
Hieman erilainen nimi eri maissa, samanlainen fontti. Intiassa hän nielee vihaa, Venäjällä hän on hieman vaikea kumppani, Saksassa hän on täysin huumorintajuton ja jenkeissä hän on tunteeton vain maailmankiertueella.

Johnny on luonteeltaan hyvä ja antelias mies, inhimillinen ajatuksissaan ja teoissaan, mutta ei kykene toimimaan käytännön asioissa. Syntynyt luomaan, ei aiheuttamaan tuhoa tallissa, mutta ei myöskään täällä
ei ole mitään halveksittavaa gourmetina. Kutsumuksen löytäminen voi olla elinikäinen matka,
jossa konsertit ovat joskus loppuunmyytyjä tai peruttuja.

Johnny on ihanteeni ja hän on myös kaivattu hahmo, jolta oppia vähän elämästä.

Ο JOHNNY EN DE CHEAPBEAT

http://youtu.be/M9jsRZzjrgI

- John Frusciante - Centraal (Empiriański)

Johnnylla oli elämä täynnä huumeita, paljon seksiä ja muita harrastuksia,
vain kerran, tiistai-iltapäivänä, hän oli onnistunut nousemaan lentokoneeseen ja katsomaan Plinkin lasten tekevän asiansa
ja päätteli, että puhelu oli kunnossa ja pelasi, kunnes hän menetti verkon,
eikä hän vaivautunut etsimään uutta huvilaansa viidennestä kerroksesta ja siksi Chigasta
Simpsonit kassalta ja menivät nukkumaan, asetin herätyskellon 10:30, jotta ehdin ajoissa
aamuvoimistelussa Haliwuudin keskustan kaupassa ja päätin hakea
tuoreita avokadoja ja vesimeloneja samalla matkalla, kun otat Cadillacin vuositarkastukseen,
mutta paikka oli täysin suljettu omistajan pitkäaikaisen velanmaksun vuoksi
ohjelmistomuutoksella oli ylimääräinen tapaaminen alakaupungissa, jossa se saavutettiin nopeimmin
taksilla, koska ajoneuvon varoitusvalot olivat punaiset jo viime viikolla,
ja riskiä ei kannattanut ottaa, mutta Johnny löytää suunnitelmansa uudelleen
hemmetti, koska tutussa paikassa on nyt uusi trendikäs baari, joka on ollut jo jonkin aikaa laiminlyöty
tulee sisään ja tilaa tuplaviskin varoittamatta ja miettii sitä koko ajan,
kiertyy ykkösellä tai astuu bulevardin aamuauringoon..

Johnny yskii pehmeästi ja kompastelee Hollywoodin kaatopaikan takakujalla oleviin roska-astioihin, joissa virtsa tippuu ja jopa rotta oksentaa haistaessaan kuljetettavan lian. Hänen auringonpolttamat kasvonsa ovat tahraisia ​​ja mielensä tylsä, kun Johnny käpertyy ja yrittää muistaa eilisen ja tämän hetken välistä taantumaa, joka on yhtä suuri kuin jenkkien ulkomainen velka. Epätoivo ja epätoivo tunkeutuvat hänen kehoonsa, ja kun hän kerää tietoja ja koordinaatteja, Johnny kompastelee väkijoukon läpi, jossa hän ottaa taksin ja kävelee viskin läpi kartanoonsa. Pihalla Rodriguezin meksikolainen äiti saa sen vaikutelman, että isäntä on lähtenyt suurstudiokonserttiin Nykkaan, joten hän toi koko perheen, 15 poikaa ja vaimo Marian ja hänen 7 tai 32 sisarensa, leikkimään ja uimaan. Kotona. Johnny ei ole edes hullu, hän keskittyy vain kävelijään, joka kaataa itseään jatkuvasti paranemaan, ja hän on tarpeeksi valmis toipumaan antaakseen Rodriguezille huomattavan shokin ja jättää hänet ilman hiustenleikkausta loppuviikon ajaksi. uuden tonnierän myynti. Ja muusta salaisesta liiketoiminnastaan, joka on alueen porojen hoito ja muut operatiiviset asiat, ja tänään on hyvä päivä, jolloin komea meksikolainen ja lähes laillinen maahanmuuttaja Rhodes ottaa tehtäväkseen varmistaa tarvittavan ja taatun nesteytettyä hermokaasua ja pyörryttävää Tabua kulmaviinakaupasta ja apteekista sekä kauppiaan suostumuksella pitkä tabletti valkoista jauhetta ja ruskeaa sokeria isännän laskuun isolla kärjellä.

Miljonäärin hermostuneen loman kolmas uuvuttava viikko alkaa, Johnny tuntee olonsa rentoutuneeksi ja öisissä mustapäissä ei ole enää mitään järkeä. Se on sen viehättävässä Hollywood-linnassaan, joka on henkeäsalpaava nähdä, jos et ole tottunut siihen, kaikki roskat ja ruoka ovellasi, kaapit täynnä mustaa makkaraa ja sisäfileetä, jos voit niellä sen. Onhan Johnnylla rautainen vatsa ja joustavat suonet, häntä voidaan heittää ja lyödä melkein mitä tahansa, kauniit tanssijat tulevat kutsuttaessa ja heittävät matkustavan esiintyjän aamunkoittoon asti kestävään rohkeaan juhlatunnelmaan. Roolilleen uskollisena, täynnä viskiä, ​​piikkejä ja Valiumia, hän kannustaa kaikkia puolueen jäseniä: "Tässä ollaan taas ja miljoonia levyjä on myyty!!" Rauhoitu, Johnny ajattelee, kun hitaus alkaa olla huipussaan: nyt on minun vuoroni ottaa isoäiti ja kulta pois menestyspotista. Olen kyllästynyt ruoanlaittoon köyhyydessä, kun kenelläkään ei ole loistavia tappajariffejä ja sanoituksia todellista trubaduuria ja jokainen johtaja käänsi minulle selkänsä, kyllä, nyt vuotaa runsasta verta näistä luusereista, jotka eivät tiedä mitään musiikista, joilla on rakastavat perheet ja lapset ja todellinen koti. missä rakastavaa isää odotetaan aina, jopa myöhään, ja kaikki saavat rakkautta ja huolenpitoa... sellaisia ​​maailman omistajia, onnellisia perheitä ja ystäviä... Jos koskaan voisin... koska se on autuutta tai tänään hiekka loppuu tiimalasiin. ..

Pian koittaa toinen aamu ja Johnny istuu repaleisessa takissa ja housuissa samassa motellin pihalla, jossa hän kaatui oksentaessaan edellisenä iltana taksin takapenkillä, ja kuljettaja on kyllästynyt... rotta näkee sen olevan sama katutasosta katsottuna. Tällä kertaa pussi ja sen sisältö on otettu varovasti pussista ja puhelin ei ole enää öljyssä ... kotiinpaluu on sattumaa ja Rodriguez sai myös kengän illalla, ja aiemmin hänen sisarensa makasivat alasti. uima-allas ... Koko kolme väsyttävää kilometriä juoksee takaisin hänen kiireiseen kartanoonsa. Johnnyn vasemman kengän pohja löi rytmisesti kovaa tietä, jossa rosoinen varjo jäljittelee tummaa kuviota pintaan, ja jano on kyltymätön. .. Oliko kaapissa vielä rahaa ja oliko makkarassa vielä makkaraa? lasit ovat rikki, kauniin kartanon pylväässä olevat kaiverrukset silvottu ja koko sisustus on raunioina, kuten isäntä, joka vapisee jalkakäytävällä, ja Sunsetin Tavis heittää kolikon ... ehkä tuore tahto kelpaa, nyt hänen Riemulom on todellinen rokkari...

Tuhkat putoavat tuhkasta Johnnyn nukkuessa halvalla tuolilla NA:n kokouksessa, jossa on vaikea pysyä hereillä, sillä entinen huumepoliisi palaa uralleen keittiöön, jossa Los Countyn takavarikointi alkoi pienten joulujuhlien vuoksi, sitten henkilökohtaiseen käyttöön ja jakeluun asti. alkuperäisen ruoanlaittomafian täytyi astua väliin ja saada suurin osa huumepoliisista pois kentältä ja normaali elämä savukkeiden kanssa palasi ja roolit lakkasivat sekoittumasta.

Johnny on kyllästynyt nykyiseen bungalowiinsa jokaiseen Hollywood Strip -tapaamiseen, mutta hänellä on vaikeuksia nukkua, sillä uuden albumin äänittäminen ja muutto Kalifornian avoimelle maaseudulle vaativat veronsa energisimmällekin rokkarille. . Bändin laulaja sairastui taas vokalistioireyhtymään, joten on aika laittaa hermot koetukselle, myös satunnainen tanssija syyttää isyyttä Hollywoodin oikeudessa... Entiset ystävät kuitenkin rauhoittuivat nopeasti, mutta henkinen taistelu huumeet näyttävät kytevän ja paluu roskamusiikkiin on aina riski, mutta kenties kelkka on venynyt pahimmasta vaiheesta eikä hyppää heti ensimmäiseen aukkoon. Mallin syvä ja vilpitön rakkaus ja tuki ilman dollaria kotona ja kiertueella auttaa tässä tilanteessa.

Kaikki alkaa loksahdella paikoilleen kiiltävässä veneessä, kun neste ei enää valu alas kenkien kärkiin, joten sinun ei tarvitse arasti katsoa venettä vaimon kanssa syödessä ja kävellessä. Hitaasti ja yllättävän tyytyväisenä Johnny huomaa, että kalastajat uskaltavat jälleen lähestyä hänen idoliaan, joka löydettiin viimeksi motellin alueelta sotkusta ja purjehtii tänään vuoroveden mukana hämmästyttävämmille vesille välttäen tavallisempia lahtia. Rodriguez on myös palannut laillisille dyyneilleen keräämään kuolleita lehtiä jatkuvasti vaihtuvien Hollywoodin rikkaiden bikini-naisten keskeltä. Hän on laihtunut melkoisesti sen jälkeen, kun hän siirtyi Espanjan inspiroimista upeista lihaäidistä Mariasta kutistuneeksi kiimainen skandinaavinainen.

Elämä on kaunista.

http://youtu.be/4v9CfE90Sts

John Frusciante - Menneisyys katoaa

1, 2, 3, 4
Ja sitten menneisyys katoaa
enkä osallistu
Yrittää olla vapaa
Aluksi se tuntuu turhalta
Katsot minua alaspäin
Pysyn mieluummin alakerrassa
Jos katsot minua
En halua mennä minnekään
Ah, tämä kysymys siitä, kuinka kauan yritämme pysyä hengissä
Koska ollaksesi täällä, sinun on ensin kuoltava
joten yritin
Ja mitä sinä tiedät
Aika oli pitkä
Ja asiat tulevat takaisin, näettehän
Minne ne eivät kuulu
ja jokainen pisara meressä on kokonainen valtameri
Valehtelin suurimmille varkaille
kaikesta ja ei mistään
Olen unohdetun puheen hahmo
Olen tavoittamaton
En voi pelata varman päälle
Mutta ehkä varmuuden vuoksi
Olen naamioitunut ojennetuksi kädeksi
Olen työntekijä
En ymmärrä mitä etsiä
tule joka kerta niin myöhään
Tämä on linja, jonka takana seison

Johnny kyllästyy studioon ja menee lounaalle aikaisin päästäkseen uraan. Tunnelma oli kireä koko viikon ja basistin nuorempi tyttöystävä johdatti hänet takaisin pullon ääreen ja se näkyy nauhoitteissa, koska soittaminen ei ole hyvää ja tappelu on helpompaa kuin työ, joka on muutenkin kovaa, koska tuottajan poika kaatui alkukeväällä v. keskellä kirkasta päivää ja samassa tuotantoyhtiössä naistenhuoneessa heti nopean ja hyvin julkisen riidan jälkeen isänsä kanssa.

Johnny syö pihvin ja alkaa nousta kohti merenrantaa. Näyttää siltä, ​​että meikkinsä pilannut tarjoilija on menettänyt malttinsa kotona tai hänen vanha pomonsa hakkaa häntä takahuoneessa, jossa hän halaa raa'asti naisiaan. Onneksi Johnny tuntee entisiä huumepoliiseja, jotka voivat puhua tälle itsepäiselle omituiselle. John & Mike ja Smith & Wesson tekevät hyvää ennakkojulkaisua uudelle albumille ja aina on halu auttaa vanhoja juttuja uuden aikakauden kunniaksi. Tavallinen kalifornia-iltapäivä, yksinäinen ja pieni joukko roistoja ja hemmoteltuja lapsia vauraista nuorista perheistä, jotka viettävät aikaa ja rahaa tuhlaamalla nuoruuden kulta-aikaa, hitaasti lähestymässä hämärää tulevaisuutta, punkkeja tekemässä uutta hittiä youtubessa ja turisteja, jotka etsivät idiootteja merestä täytyy tulla jostain roskista täällä suuressa uudessa maailmassa ja tietysti on kuumia tyttöjä jonossa selfie-hullussaan pyörittelemässä lyhyitä keinuja ja ravistellen muovitappeja huomion saamiseksi ja joitain kuuluisia ikuisia painijoita, jotka etsivät uutta elämää uuden aallon taiteilijoita etsimässä itseään ja kaikkiaaltotaiteilijat, viihdeteollisuuden pinnasta syvyyksiin kuljettamat kulkurit, jotka odottavat näyttelijän suurta roolia, pysyvän tilanteen luoneet vaeltajat alamäkeen, todellisuutta tuntevat ihmiset Amerikkalainen unelma, joka on vahingossa kuljetettu halki maan Hollywood, eikä silti pääse ulos kolmesta dyynistään elääkseen keskinkertaista elämäänsä rahasta. se vain virtaa penkiltä toiselle ja pienen ryhmän sisäpiiri jakaa laajaa kokemusta ja tämä on seurausta tästä kaikesta, Rantaväylän varrella on jatkuva tähtivirta, nytkin ilman merkittävää menestystä, ehkä myyvät jäätä kerma, tai ainakin puolet äideistä ikuisesti muuttuneet tarjoilijoiksi, joita palvelee kotonaan internet-riippuvainen ja koditon teini-ikäinen, ja pino astioita pienessä asuntovaunupuistossa, jonne pienimmätkin Hollywood-tähdet kieltäytyvät astumasta edes meikkaamaan koe-esiintymissä, mutta kasvojen raskaat urat sopivat parhaiten hahmon rooliin.

Johnny on saattanut nähdä nämä artistit toistoissa liian monta kertaa, eivätkä he voi paikallisina, mutta joitain heiltä tilaamista kappaleista olisi voinut helposti käyttää joku toinen aloitteleva artisti. On aika suunnata takaisin Bonde-bungalowiin, jossa on hiljaisempaa ja vähemmän häiritseviä kauppiaita.

Myöhemmin samana iltana Rodriguez, uskollinen palvelija ja menestyvä matkailija Meksikossa, on järkyttynyt, kun Losin jengit tekevät suuren ratsian hänen sisarensa näennäisesti lailliseen peiteyhtiöön, mutta onneksi ei ole todisteita pienestä myllystä tai vapaaehtoisesta välitysyrityksestä. matkailuala ja rekisteri on suojattu. Kavereiden sanottiin olevan tylsiä, erittäin meluisia ja hyvin omistautuneita työhönsä, mutta tälläkin kertaa heillä oli vähän tietoa, mutta he jättivät valtavan sotkun siivottavaksi, ja koko pointti on saada sitä Making Mexicana Feminine Energyä. toisin sanoen jälleen kerran, Marian iso suu, joka vuodatti jatkuvasti espanjaa, aiheutti parturi-kampaamossa olevien naisten välille riidan, joka johti eräänlaiseen turhaan hälinään. Onneksi Johnny ei paljastanut Mariaa tuolle kohtalokkaalle illalle ja sinä yönä, jolloin hän menetti jousen täydellisen hallinnan… Tästä saa paljon hyvää lyyristä materiaalia, ajattelee siro kitaristi, jota Rhodesin keho häiritsee. narratiivi, joka laskeutuu hysteriasta lähes absurdiin ja huipentuu uimiseen - uima-altaan asiantuntija palaa kotiin mittaamaan lapsiaan.

Johnny on varma, että hän kirjoitti hittikappaleen, mutta piti sen salassa riitauttavalta bändiltä. Monilahjakkaana muusikkona kotistudiossa hän soitti kaikki osat itse ja ihailee lopputulosta, jota hän itse miksaa iltaisin. Hän miettii, tekeekö hän koskaan uutta soololevyä, kun hän lähtee ryhmästä, ja muut näyttävät luovuttaneen ja tottuneen siihen, eikä kukaan ole yrittänyt kääntää päätään. Kalifornian tunnetuimman monimusiikkiorkesterin ulkopuolella on elämää, eikä näyttänyt siltä, ​​että taito, kyky tai ymmärrys riittäisi sen selvittämiseen etukäteen. Toki kaikki voisivat alkaa jakamaan Losin ympärivuotista ilmaista ruotsinkielistä lehteä penneillä, jos miljoonat maineet ja kuuluisuus häiritsisi liikaa. Tai aja kuorma-autolla Australian kuoppaisilla moottoriteillä.

Kaikki toimii taas hyvin, mutta aina tuntuu, että jotain puuttuu. Elämä on kuin palapeli, jonka osat ovat erikokoisia, tai ohjeen kuvassa on erilainen maisema, eikä onnea tule, vaikka vaimo olisi mallimaailman huippu ja kaikin puolin se unelma, jonka hän halusi. pahimpana humalavuosina, mutta mies ei tarvitse koristeellista sideharsoa, kun todellisuus ottaa pois hänen sykkivän eloisan maun. Tämä voidaan saavuttaa vain juoksemalla ja telakoimalla hetken, sitten kun täyttymys valuu varjoihin ja vieroituksen jälkeen uuden tyhjiön täytön jälkeen se tasapainoilee jonkin aikaa kunnes palaamme..??

Se on aina, eikö tälle huonojen tunnelmien kierrättämiselle ole loppua eikä lepoa? Koska seuraavan kerran se tapahtuu, jos tämä ilta on sellainen ilta, miksi hengailla ja kidutella, kun olet riippuvainen ja tunne on vahva, kukaan ei kärsi, jos ylität rajan, eikä sinun tarvitse kertoa kenellekään, jos yrität jauhetta kaupungin keskustan yökerhoissa ja kokeile huolellisesti huomaamatta viskikoria...

Rodríguezin terveysmarkkinointi on myös tehnyt hienoa työtä Johnnylle ja lihaskunto on palannut ja yleinen kunto, joka oli aiemmin heikentynyt, on rautaa, mutta tämä pakkomielle johonkin ja juominen ei näytä jättävän minua rauhaan, ei tänä iltana tai ensi yönä, kun voin. en nuku vaikka olisin kuinka väsynyt ja kun soitan kitaraa, sormeni vuotavat verta, minun on puututtava... ilmakanavat pyörivät enkä pysty keskittymään, mutta puhelin soi keskellä eniten ladattua kriisiä ja minulla on mennä lentokentälle hakemaan tyrmäyspaketti Etelä-Amerikasta...

Onneksi hänen vaimonsa saapui omalta kiertueeltaan kaksi päivää etuajassa rentouttaakseen liukkaita jalkojaan kylpytynnyrissä ja uudessa silkkisängyssä, josta on näkymät Hollywoodin kasteleville hiuksille, ja tämä upea Angelina auttaa Johnnylla käynnissä olevan hyväntekeväisyyslenkin ympäri. ja anna tietä autuudelle, joka tulee ja tuudittaa hänet syvään aamuuneen.

Laulaja avaa instrumenttinsa ja julkaisee tulevan suuren hitin viimeisen kappaleen sanat radioon, jolloin koko bändi ilmaisee avoimesti tunteitaan aina tuottajapuistoon asti, kun myöhään syksyyn kestäneet istunnot ovat tulleet loppu. , jäljellä on vain pakollinen promootio, ja sekin voidaan helposti välttää, jos osaa järjestää kaiken haluamallasi tavalla. Johnny halaa lapsiaan, he ainakin pärjäsivät hyvin ja on aika pitää tauko tästä perheestä, kaikki ovat salaa iloisia siitä, että oikeat perheet voivat tehdä omaa juttuaan ja sama kierre tuntuu toistuvan yhä uudelleen ja uudelleen. se väsyy ja siihen voi melkein tottua, jos ei aikaa se olisi niin väsyttävää ja ärsyttävää.

Nyt asiat ovat kuitenkin toisin, sillä paluuta ei ehkä tällä kertaa tapahdu. Johnny sulkee studion portin perässään, ja avoimessa, mutta arvaamattomassa mielessään hän astuu uuteen nurkkaan, joka voi vapauttaa hänet riippuvuuden kierteistä ja ehkä löytää lohtua ahdistuksesta, joka näyttää taiteilijan pyrkimykseltä. Joskus.

https://youtu.be/A8MZUSsCZZw

"John Frusciante", hän astuu sisään


Et tuhlaa elämääsi
tule sisään
Tiedät kuka sinua tarkkailee
Ja kuka asuu erillään sinusta
Sinun kehossasi
Missä olet myöhässä
Ei ole väliä minne menet
Koska sen aika tulee
Kun aika kuluu ulos ikkunasta
Ja opit hämärtämään
minä olen sinä
Ja jos jotain selkenee
Tätä oletetaan
Au
Et tuhlaa aikaa paikallaan istumiseen
Olen muistojen ketjussa
Se on minun tahtoni
Ja minun piti tarkistaa joitain numeroita menneisyydestä
Ja tiedän jonkun perässäni
Hän tulee kohta takaisin
En ilmaise mielipidettä
Minulla on tänä yönä mennä ulos
Poistin sen ottelun
Tekee asioita ilman syytä
Au

Johnny käytti antasideja koko yön ja laski höyryävän pizzan viidennen kerroksen ullakolta ja työnsi vääntelevän mallin kouruun pyyhkiessään kuonaa suustaan, kunnes hän lopulta pääsi ulos - kuultava röyhtäily ja tuntuva helpotus. Ruotsalaisen opiskelijan kotona keksimät terveyscocktailit eivät sovi väsyneelle tytölle. The Doorsin äänekäs Musa kaikuu taustalla ja kuulostaa selvästi kaukaiselta. Billy Idol elää kuin lähinaapuri ja kivenheiton päässä, joten tätä valintaa ei varmasti arvosteta paljon.

Johnnylla on jatkuvasti äänekäs ja erittäin äänekäs rockklubi, jonka vakituisia jäseniä ovat Slash, Duff, Dave Grohl ja satunnaisia ​​tyyppejä, kuten Keef ja Neil Young ja Macca, harvinaisia ​​​​yhteyksiä, joita vain rokkareilla on, ja ehkä jopa Eddie Vedderik käy hyvin satunnaisen ystävällisen ja rehellisen miehen kanssa. joka oli enemmän tai vähemmän raittiina suurimman osan vuosistaan. Näiden ja monien muiden tyyppien avulla on järkevää viettää aikaa ja pelata kotistudiossasi. Tallentimista kaksitasoisiin, esillä on jopa vanha Morrison helistin. Henkan maailmanperintökohteeksi hylätty Balalaika ansaitsee joka kerta oikeudenmukaisen ihailunsa, samoin kuin takaoven päällä roikkuvat Elvis-huivit ja John Lennonin vaimentunut akustinen kitara toisinaan seinää vasten. Cheek luo mukavan tunnelman ja voi nauhoittaa muutaman jam session, mutta se ei ole pääasia. Rajoitettu erä värikkäitä livemuusikoita ja värikkäitä raittiita muusikoita.

Ryhmän kokoonpano on tietysti hyvin vaihteleva. Basson soittamisen lisäksi voit vielä oppia rakentamaan kitaroita Maccasta, Slashillä on paljon tuoreita riffejä ja se käyttää niitä loistavissa paikoissa. Neil Young on siisti jätkä, joka on nähnyt tarpeeksi rajua rock 'n' rolla, ja Keefin pakonomainen liikkeitä on aina jännittävää seurata livenä, kun ihailet ja mittaat hänen kasvonsa uusia luistinlinjoja. Tietoa ja kokemusta on niin paljon, että jopa kymmenkunta entistä veteraania vapisee katsoessaan ja kuunnellessaan. Kun kuulet näitä sankareita, on joskus vaikea tietää, miten tarina lopulta päättyi tai tuliko siitä legenda ja upposiko se kuin vanha sairaanhoitaja. Joten Daven on helppo ampua kahvoista ja kiivetä kitarapisteen ja rumpukopin väliin. Nirvanan aikaiset muistot ovat myös kiehtovia, vaikka ne vaativatkin erityistä mielentilaa, eli pohjatonta masennusta ja itsekkyyttä. Kooltaan kotistudio ei häviä vastaaville suuryrityksille. Soittimien koostumus on vaikuttava, akustiikka loistava ja tästä ryhmästä löytyy aina hyvä fiilis. Yllärei esiintyy joskus Rod Stewartina ja Ronnie Woodina poikamaisin hymyineen ja hattuineen sekä tietysti Steven Tyler, joka tuskin pieruttaakaan, mutta ehdottomasti huippuluokan rock-laulajia. Kauniit miehet ja naiset rokkaavat, Courtney Love voi joskus tulla ovesta kuin slob tai rapu, kiljuen, kiljuen ja lävistellen paperia, mutta Sheryl Crow'ta ja Meredith Brooksia ihaillaan ja heillä on ystävällisiä saattajia.

Hollywoodissa on myös tärkeää tuntea oikeita kokkeja, jos haluat alan johtavia gastronomisia herkkuja. Onhan siellä paljon todella kovia kokkeja, julkkiskokkeja on liikaa, ja he ovat parhaita teeskenteleviä kokkeja, ja he siivoavat melkein aina Ramseyn tiskillä olevat wc:t, mutta he ovat siinä todella hyviä. Puhtaus on puoli ateriaa, mutta pian sekin syödään ja lopulta syödään ja pian taas syödään bakteerien ja matojen muodossa. Johnny ei ole tavallisten hovimiesten ympäröimä, hän viettää aikaa paikallisten rokkareiden kanssa, hän käy salilla ja ajaa Cadillacilla, mutta pintakilpailuihin hän ei käy säännöllisesti tai tuskin ollenkaan, eikä hänellä ole matkapahoinvointia. Normaali elämä raittiin kitaravelholle ja trubaduurille on paras pitkäaikainen parannuskeino tappaviin riippuvuuksiin, ja pelottavat siivet pysyvät poissa, jos niitä ei sallita uida liivessä, koska nämä paiseet voivat pitkällä aikavälillä aiheuttaa vakavan mielen syövän.

Angelinan vaimon Angelinan nykyinen dyyni Miss America -tiimissä pitää naisen navigoimassa jenkeissä, ja hänen sukujuurinsa käsitteleminen Kolumbiassa on hieman ongelmallista vihreän kortin komitean huumorin puutteen vuoksi. Isomama ja muu perhe, jossa on satojatuhansia serkkuja, joutuvat maahanmuuton mustalle listalle innokkaiden kommunististen harrastustensa vuoksi. Maailman tehokkain maa ei voi ylpeillä suvaitsevaisuudestaan. Tämän seurauksena Johnny on tottunut olemaan taas muutaman viikon yksin, ja kun niin tekee, hän usein heittäytyy luomaan uusia kappaleita kitarallaan. Talossa on elokuvateatteri kolmannessa kerroksessa, aivan juhlasalin vieressä ja lähellä kuntosalia. Jalkapallon pelaamisen ja lihasten harjoittelun jälkeen on hienoa nukahtaa uusimman kauhuelokuvan alussa. Kattoikkunallinen kattohuoneisto on upea yläkerrassa. Kaunis valkoinen parvi kulkee koko talon leveydellä ja näkymä on upea. Minikeittiössä paistat voileipiä ja keität pikakeittoja tai nuudeleita kermakastikkeessa, ketsuppilla ja coleslawilla, koristeltu tyylikkäästi kokin poissa ollessa. Ammattilainen ei sallisi tällaista ilman mahtavaa Valhallaa. Saunaa ei ole, koska jenkit eivät sitä tarvitse, mutta takana on suuri uima-allas ja toinen sisäuima-allas niitä kolmea vuosittaista sadepäivää tilalla.

Johnny asuu mukavasti viisikerroksisessa kartanossaan. Rodriguez hoitaa tekniset ja toiminnalliset asiat vaivattomasti, Brigitte taittaa pyyhkeet ja Imuroi kävelee lempeästi ympäriinsä kevyessä puvussaan pikakiinnityshihnoilla ja luotettavilla meksikolaiskontakteilla puhdistaakseen ulkopinnat ylimääräisestä liasta, koska säännölliset tulipalot alueella ovat yleisiä. noki, jopa parhailla pinnoilla, joita voit saada kaupasta dollaripussissa. Savu vähän haittaa, mutta sitä ennen tehokas, palveluyrityksen luotettavasti käyttämä ilmastointi sekä turvallisuus. Catering-palvelu on erittäin mukavaa, mutta se menee pidemmälle kuin rasvaiset palot, joita on järkevästi vältettävä elämäntavassa, jotta ajatus ei ryntäisi laittomaan toimintaan, sillä nämä ajatukset voivat joskus muuttua teoiksi. Myös maksa voi paremmin ja tajunta toimii luonnollisesti ilman myrkkyjä. Autotalleja on oltava kolme, ja pienin on tarkoitettu amatöörirumpujen takomiseen. Tarvitset vain parin jenkki- ja Mersu S-sarjan rautoja, sekä Fillaris-kuilua ja kevyen moottorikelkan varaukseksi, jos tarvitset ehdottomasti pullonkaulan. Lähistöllä Shiva tarjoaa 24/7 bisnestä, ja paikka on tunnettu ryöstöjen ampumisesta, epäilemättä M-16-koneilla, kuten äskettäin on todistettu.

Mikä sitten ajaa kivimiljonäärin likaisille kaatopaikoille ja kymmenen mailin päähän, missä parittajat ja huorat myyvät paskaansa halvalla, miinat putoavat kuin kärpäset, eikä kukaan välitä? Mikä saa elämänsä oikeille raiteille saaneen sankarin menemään primitiiviseen motelliin ja tarttumaan likaiseen hihaan, vaikka hän tietää joka kerta, kun hän joutuu nukkumaan jossain paskassa ja heittämään tahrat lakanat jo pois ja haaveilemaan vuosia ?? Siinä piilee järkiriippuvuuden syvin olemus, kun outo taivas on niin pelottava, että tuttu helvetti on houkuttelevin vaihtoehto, vaikka se olisi kaikista pahin.

Johnny on erittäin aktiivisella tuulella tänä aamuna, kun hän on saanut päätökseen eeppisen talvisen Kalifornian soolokiertueensa, joka räjäyttää maanalaisen väkijoukon tajunnan kosmiseksi pölyksi yhdellä iskulla, ja se on hullua. Myös bändin jäsenten itsensä projektit ja elämä näyttävät olevan vakaammalla tiellä kuin ennen. Yöllä taivaan enkeli Kolumbiasta tulee käymään hänen luonaan, ja Johnny on tilannut kartanonsa katolla sijaitsevan Losin sinfoniaorkesterin soittamaan Sibben sinfoniaa juhlimaan edelleen rakastuneen ja onnellisen parin viidettä hääpäivää, ja tämä illasta tulee upea ja unohtumaton.

se on hyvä päivä olla elossa, mies.

=> Johnny etsi uusia ilmaisukeinoja taiteelleen. Hän oli jo kokenut rokkari ja addikti, joka sai kokeilla ja käyttää mitä tahansa keinoa. Ja älä unohda parasta seksiä. Tämä oli kuitenkin jo kauan odotettu, ja kun monet loistelamput korvattiin Sunset Boulevardin kauppojen kylteistä, vuosisata alkoi vaatia veronsa. Pyöräilyn jälkeen hän sai idean makaamalla sohvalla hierontasalissa. Hän perusti amerikkalaisen Plink-yhtiön, jonka konsepti ja toimintakonsepti tuotiin Suomesta. Virtaus oli alkukiristyksen jälkeen melko hyvä, ja USA:n osakkeet antavat kolonnille oman makunsa, eikä ilman jenkkejä pärjää. Jokaisellahan on myös oikeus ilmaista itseään tarvittaessa, jopa aseilla, kun sanavarasto on niin rajallinen.

Johnny herää vaimonsa puolella sängystä. Angelina on jälleen kerran lähtenyt maailmalle kouluttamaan neitiä tälle uralle pinnalla, jossa mittakaava ja muoto ovat tärkeitä, mutta koristelu ja muoto ovat vielä tärkeämpiä pinnan alla. Johnny ryömii tammilattialle ja sujahtaa suihkuun, sitten nopeasti aamiaispöytään, jossa eskimo-emäntä on valmistanut mannermaisen menun terveellisistä ruoista, joissa on iloa ja raikkautta viidakkoteemaa. Losin paikallisradioasemat vaihtuvat saumattomasti kaukosäätimellä. RHCP kulkee säännöllisesti. Inga hyräilee kansanmusiikkia, joka innostuu Johnnysta, tarttuu hänen korvaansa, ymmärtää melodian ja kirjoittaa valmiin kappaleen, jonka hän laulaa heti raakana pöydässä suu täynnä granolaa. Ilmeisesti lauluntekijän sinetti ei irtoa edes pesun jälkeen. Pehmeät suosionosoitukset kaikuvat keittiössä ja uusi päivä Hollywoodissa voi todella alkaa.

Maailmankiertueen hämärtyessä Johnny pohtii kovan matkustamisen historiaa, koska se ei ole loma. Maailmankuulun rokkarin kanssa kiertäminen on yksitoikkoista työtä. Suunnitelma lentokenttä - hotelli - stadion ja sama vastakkaiseen suuntaan useita satoja kertoja. Juhlista tulee riippuvuus. Kauniista naisista tulee hitaasti rumia, ja ihmiset haluavat hyödyntää tätä. Julkisessa tilassa lehdet nauttivat kriittistä massaa, mediasta ei ole ystäviä. On siedettävä masentavaa, pakotettua julkisuutta, jos haluaa saada jotain irti, ja johtajat ja jopa roudrittikit vain täyttävät taskunsa, ala on töykeä ja siinä työskentelevät ihmiset näyttävät aina varkailta. Lisäksi jatkuva luovuuteen kohdistuva paine ja fanien odotukset saavat ihmiset hulluksi, ja huumeet yhdistettynä cocktailiin stimuloivat miestä itsemurhan tiellä ... ikuinen rokkari tulee ja menee ja on vastuussa tuloistaan ​​ja menoistaan ​​...

Johnny kilpailee sauvansa läpi Hollywoodin kukkuloiden ja tapaa oikeita miehiä, täällä pinta on kiinteä ja paparazzit eivät uskalla lähestyä. Muutama joi arpalippuja, 5 dollaria villiä ja muutama pussi urheiluvaatteita Siwasta ja kotoa saadakseen olosi hyväksi. Illalla Jack Nicholson vierailee uuden vaimonsa luona ja repii hänen kasvonsa pois. Viime kuussa meillä vieraili upea laulaja uudesta, nousevasta bändistä, jolla on aina mukanaan laadukkaita kappaleita. Johnny kantaa juoksumattoja mukanaan ja hyppää Internetiin ja kirjautuu Plinkiin nähdäkseen poikien tilan ja uudet välikohtaukset ja taisteluketjut. Hän siirtyy hymyillen iloiseen tekstiinsä, lukee useiden saunamiesten statusta ja kiipeää katolleen polttamaan punaista tupakkaa. Pian ilmassa leijuva pöly laskeutuu.

Funk-vähemmän -

https://youtu.be/oN3RY31up5U

Under the Bridge LIVE Amsterdam - 1991 -

https://youtu.be/Np0BQJp1XmI

Johnny oli pitkään toivonut suurta muutosta elämässään, jopa alkuaikoina ennen kuin hänen uransa saavutti Hollywood-vuosia ja erityisesti hänen kiireisempiä menestyspäiviään onnettomana humalaisena ja osa-aikaisena addiktina.
Elämä ei voi olla vain yhden asian toteuttamista tai samojen asioiden tekemistä vuodesta toiseen.
Useimmat baseball-kentät ja stadionit jenkkikaupungeissa olivat tylsiä. Joten meidän ei tarvinnut nähdä toisiamme enää
Puusilmäisille matkanjärjestäjille se oli kuin voitto.

Pitkästä aikaa näytettiin viihdeelämän kulissien ja oikeussaleja, mutta myös pakoreittiä bordellista, minä ja pojat yökerhon vessasta. Monet kauppiaat ovat jo saaneet uusia legopalikoita hänen sponsorirahoillaan, ja jotkut epämääräiset, perusteettomat syytökset häirinnästä on ratkaistu sovinnollisesti.

Maailmankiertueita kuuluisan rock-bändin kanssa, matkustamista ympäri maailmaa ja mahtavia, loputtomia bileitä narkkareiden kanssa. Kaikki tämä ja paljon muuta on jo esitetty,
eikä se ollut niin täynnä himoa.

Enteillä voi olla suuri vaikutus, jos olet valmis uskomaan niihin. Unessa näkemämme kutsu lähteä Amerikasta kaukaisiin muihin maisemiin alkoi ajatella vakavasti eräänä aamuna. Seurasi toinen samanlainen viestintä, ja tämä myös unimaailman kautta, ja herkänä taiteilijana, joka poimi johtolankoja alitajunnasta, Johnnyn oli liian vaikea päästää irti kohtalon sormesta ja hän alkoi pian tutkia kaukaisuutta. entinen rangaistussiirtokunta merkitty. Mainostaminen ja hankinnat auttoivat tietysti miljoonia rock-vuosia,
kaikkia heistä ei jahdattu tai telakoitunut ja he hävinneet onnenpeleissä, kuten lehdistössä
suosikki avioeromenettelyssäsi. Tzoupakas oli takana ja taisteli heidän puolellaan
ehkä erot olivat vihdoin ohi, tai vain bändin jäsenet saivat osansa hitteistä.

Hänestä on nyt tullut melkein ammattimainen lampaankasvattaja ja hän asuu osan vuodesta Australiassa. Mallin vaimo Angelina harjoittaa villan teollista tuotantoa ja käsittelyä, mukaan lukien kehruu. Täällä ei ole merkittävää suurta tehdasta tai mieletöntä ahneutta, koska lampaita on vain kolme: Jennifer, Jude ja Janie. Joka kolmas
Jenny on siis puoliksi merinovimustalammasta ja kaksi muuta lampaankokoista suomalaista.
Sarjassa on kauniita, karvaisia ​​poikia, joita harvat lahkon jäsenet pitävät ikäisensä ja päinvastoin.

Ehkä edellisessä eläinelämässään Johnny oli myös karvainen ja napitettu paimenkoira. Rockpedona hän ei pitänyt siitä kovinkaan paljon, hän vain tunsi täyttävänsä paikkansa kitaran varrella, jonne muutama vuosi sitten leikattu uusi heebo sai rakentaa rauhassa omia sointukuvioitaan. Eikä kukaan muu voinut pelata niitä.
Mutta Johnny ei ole kuullut bändinsä uutta albumia, se olisi kuin katsoisi vaimonsa menevän naimisiin, miksi ihmeessä. Loppujen lopuksi hänellä oli oikeutettu paikka ykköskohteena omassa laumassaan, jonka kuningatar oli edelleen Angelos.
Mallityön teeskentely suorituskykynörttinä oli menneisyyttä, mutta koulutus jatkui, koska no,
miten voit kritisoida alaa, hänellä oli aina parhaat luonnolliset kehystystaidot ja niin edelleen
melko ankarassa, ainutlaatuisessa maailmassa. Kun Johnny heräsi, hän huomasi myös jotain uutta hänessä
tietyssä mielessä monia asioita, joista keskiverto sutur ei ole koskaan kuullut.

Elämä on naaraskoira, mutta voit helposti tehdä omasta nartustasi parhaan ystäväsi:
Lopeta valittaminen kaikesta, ala elää terveellisesti itsellesi - rakasta ja tanssi.

Tuona kohtalokkaana iltapäivänä Johnny ja Angelina katsoivat ylös tähtitaivaalle, ja säännöllisin väliajoin taustalla koirien pehmeä naukuminen ja terävä haukkuminen vuorottelivat lasien naksutuksen kanssa, kun molemmat väsyneet maanviljelijät joivat jääkylmää mustikkamehua. - samppanjalasit kaulalla. Klassiselta tähdenlennot näyttävä kirkkaan valon ilmiö muuttui suureksi sadepalloksi ja näytti hetkeksi haihtuvan, kunnes liikkuvasta junasta kuului kova vihellys ja samalla valo himmeni, mutta kirkastui. jälleen - ja todellakin se oli meteoriitti, joka osui läheiseen kaupunkiin noin 2000 km/h ja alkoi huutaa järkyttävästi, kun äänivalti törmäsi pään yläpuolelle ja
eläimet olivat hyvin hiljaisia ​​ja suojassa yhdessä, kiertyneenä turkkipalloon tallin nurkassa.

Vasta seuraavalla viikolla meidän piti tutkia vahinkoja. Ainakin paikalliset kalvohanat saivat suoran osuman. Onneksi tiistai-iltana melkein kuka tahansa, joka osasi käyttää pinssejä, katsoi luukusta livenä amerikkalaisten käsipalloilijoiden ja australialaisten jalkapalloilijoiden välistä ottelua, joka oli paikallisille loistavaa viihdettä. Takaseinä poistui Lissun parturi-kampaamosta ja pienen huoltoaseman putkiston katolta, jolloin useita sarjamurhaajia katosi läheiseen hiekkalaatikkoon. Tässä on suurin vaikutus, mutta tuloksena oleva kraatteri osoittautui alun perin luultua suuremmiksi. Se kulki Osmold Streetiltä koko matkan planeetan poikki, ja ihmeen kaupalla toinen pää nousi tai laski riippuen kulmasta, jota katsoit täysin eri aikavyöhykkeellä.

erityisesti Tampereella! PALJON NAurua...

Mansessa oli perinteistä suomalaista kuumakesäseksiä, ja helteet vain kiihtyivät, kun Hämeenkadun raitsikadun paikalta putosi meteoriitti keskellä syyslamaa ja monien mielestä se oli osa valoviikko-ohjelmaa. Hämälälaiset tunnetaan Suomen hitaimpana kansana, todellisena hidastetun elokuvan suojelijana, usein palkitun stunt-ryhmänä. Kuitenkin muutama viikko tapahtuman jälkeen ensimmäiset kumppanuussopimukset Mansen ja Alice Springsin välillä ratifioitiin. Koska Alikissa oli erittäin korkea työttömyys noin 25 000 asukkaalle
perinteiselle kotiolutkuljettajalle se oli myös suuri parannus hänen taloudelliseen tilanteeseensa ja ihmiset hurrasivat.

Vuosi sen jälkeen, kun tämä hämmästyttävä luonnonhirviö nousi avaruudesta, käytävät näiden kahden melko etäisen paikan välillä olivat täydessä vauhdissa. Ihmiset kävivät ostoksilla maisemoitua katua pitkin ja vuorovaikutuksen muotoja kehittyi monenlaisia.
Ponnahduslauta näiden kahden erilaisen kulttuurin välillä. Kuitenkin harvat ihmiset puhuvat englantia Australiassa
ei mitään selvää, mutta sillä ei aina ole väliä.

Talvella ainakin hiekkaa on alkanut kerääntyä Manchesterin, Meteoroadin ja sen liukkaiden teiden päähän siinä määrin, että
että kaupungin epäpäteviä työntekijöitä ei enää tarvita. Monet työntekijät eivät uskoneet sitä, ja niin alkoi monien juojien ura, joka ei jättänyt heille aikaa seksiin. No, kaikella on huonot puolensa, mutta toisaalta
juomatiski pystyi vetäytymään tylsien ja toistuvien tarinoiden kuuntelusta varmemmin ja nopeammin.

Johnny ja Angelina puolestaan ​​osallistuivat vuoropohjaiseen toimintaan ja antoivat lupauksen
kolme lampaansa juhlaviikkoihin Tampereen Tallipihaan, jossa he nyt ilahduttavat monia
lapsiperheet ja erityisesti nuoremmat tulevat veronmaksajat elävät elämänsä parasta.

Ilo on todella suuri ja Jenny, Jude ja Janie vierailivat meillä taas viideksi viikoksi tänä vuonna ja ovat jo hieman tottuneet Manseen.minäKimille ja mikä voisi olla parempaa kuin tämäAina.

Aerosmith - Janiella on ase-

https://youtu.be/RqQn2ADZE1A

Aerosmith - Väsynyt-

https://youtu.be/qbexOeoH5hg

De Rolling Stones - Angie-

https://youtu.be/K5_EBAZIPJM

John Frusciante - Aika ei ole mitään -

https://youtu.be/LZioKhevrOk

Nopea iltapäiväpuhelu Johnnylta on täytynyt majoittaa hänen skeptikot ja se sujui vaivattomasti kotistudiossa ja laitteet oli juuri korjattu ja paljon uusia muistiliuskoja oli kertynyt, mikä sai Johnnyn erittäin innostumaan, ja hän katsoi ylös ja kiipesi neljä kerrosta. Kerran hän hyppäsi asuntonsa ylimpään kerrokseen, jonne kaikki tekniset laitteet oli siirretty, koska niiden humina ja kokoushuoneen jatkuva melu häiritsi ruotsalaisen kotiäidin herkkää unta. varhain aamulla, jota pidettiin taiteilijan parhaana luovana hetkenä taiteensa viimeistelyyn. Angelina lensi planeetan toiselle puolelle viime kuussa ja koulutti vihreitä tulokkaita mallimaailmaan Pariisissa.jasMaanläheinen kappaletuotanto oli osa Johnnyn työtä, ja hän antoi kaikkensa, kuten viime hetken nappuloiden poimiminen projektiin, joka tuli harjoitusten myöhässä ja joka pystyi yhtymään heti täydellisesti.

Eläimistön joukossa oli kolme naaraskultaistanoutajaa ja maailman suurin mustarastas, viime kesästä kuuluisa mustarastas, joka ansaitsi yleisöään ja makuhermojaan etsivä mustarastas, jonka ahkera jakelija vihdoin löytyi. Kuumuus kesti kolmatta viikkoa, ja ylempien kerrosten ikkunat olivat auki suurimman osan päivästä. Martha elää huolettomasti ja erittäin äänekkäästi teltan päässä ja inspiroi Johnnyn lisäämään ehdottoman laulun kappaleen alkuun ja loppuun. Sitä piti moninkertaistaa ja lisätä kaikua, mutta efektipedaalin alla kuului huminaa, mikä sai minut valppaammaksi tarttumaan sketsiin uudelleen ja soittamaan samaa raakaa, ja kyllä, kummallista kyllä, piilotettu kappale oli valmis. Angelina voisi arvioida sen huomenna illalla vaahtokylvyssä tuoreiden mansikoiden ja samppanjan kanssa.

Teollisuusmusiikin tuotannosta ei voi puhua, jos hoidat kaikki instrumentit, laadunvalvonnan, äänityksen ja jälkituotannon itse. Hän myös hoitaa asioita ja syö illallista ja jopa lakaisee itse studiolattian tarvittaessa. Aika tähän on tuottavaa luovassa vaiheessa ja jopa rentoutumista nurkassa.

Puoliunessa ja ääniraitana vain auton harvinainen ylämäkeen liike voi löytää jotain, minkä alitajunta aiemmin hylkäsi, ja pian luonnollisena jatkona täytyy käynnistää nauhuri ja kuulla nopeasti tietoisuuden ideoiden virtaavia sointuja. ja hieman epämääräisiä ja jyrkkiä välikappaleita harhailevat ne kirjaimellisesti virtaavat sormien kautta otelaudalle, jossa he kokevat uuden tulon ja sovituksen ja sen lähes lopullisen muodon. Johnnyn koko ruumis, aineiden haavoittunut, tuntee Alkuliekin synnyn, jonka täytyy palaa, sitten sen on lyötävä uusi sävel Los Pollutionin sumussa, ja sanat alkavat jostain ja jatkuvat, ja säkeet, jotka taipuvat kokonsa, sylkevät hänen kynästään sisään. erivärinen sade viheltää tasaisesti paperilla, ja pian kirjoittaja tuntee olonsa rauhalliseksi, rauhalliseksi ja iloiseksi, ikään kuin kokiessaan orgasmista helpotusta pitkän tuskan jälkeen.

Edellisenä kesänä Johnnylla oli vielä romuryhmänsä nimeltä Johnny and the CheapBeat, mutta se jäi tauolle. Tylsyys ja eri bändin jäsenten omat siviilivaatteiset sooloprojektini vaikuttivat tähän päätökseen, mukana oli myös erityinen ryhmä bändin jäseniä, jotka kiersivät Pohjois-Amerikan pienimmät ja hikisimmät lavat ja murtautuivat takahuoneeseen ja antoivat minulle tissit ja halaukset. suu ja kädet pitämiseen. Turvamääräyksiä olisi pitänyt vahvistaa, mutta varotoimenpiteet tulivat liian myöhään. Viiden suurmiehen ketjussa oli heikoin lenkki, ja rumpali astui kaivokseen ja joutui huonoon tapahtumaketjuun, jonka lopussa hänen vaimonsa kantoi teatterimaisesti kaikki miehen henkilökohtaiset tavarat, kuten korvaamattomat 1950-luvun äänitallenteet. , heidän takapihansa kynsiin, ja sitten Rovio se lensi kiihkeäksi ja sovintoyritykset olivat turhia.
No, tämä on showbisnes. Tämä on viihdettä. Ja jotenkin elämän on vain jatkuttava, vaikka erillään.
Kriitikot eivät sortuneet yhtyeen nimen ilmeiseen helppoon syötiin, eikä se osoittautunutkaan halvaksi paskaksi, mutta alan foorumeilla käsittely oli silti hyvää ja parhaimmillaan keskinkertaista. Ehkä hyvän miehen maineen edut tai vähentynyt kiinnostus. Toisaalta suurin osa median huomiosta kohdistui ns nykymusiikkia, joka oli ja on.

Joka tapauksessa Johnnyn tiimi otti telakalla välivuoden, josta Johnny ja Angelina käyttivät osan työskennellen talliprojektin parissa ja liikkuen kahden maantieteellisen ääripään välillä. Jossain vaiheessa Angelina alkoi puhua jet lag -stressin negatiivisimmista puolista huolimatta siitä, että hän oli kokenut malli, joka matkustaa ympäri maailmaa. He olivat univajeita, kun he tekivät suurella sydämellä vapaaehtoistyötä Suomen syrjäytyneiden nuorten ja tietysti lampaiden hyväksi, missä pariskunta sai myös paljon mediahuomiota ja alkoi lihoa.

Finnin kovan panssarin takana on aito ja rakastava ihminen, joka rehellisyydellä pystyy näyttämään tunteensa erittäin kauniisti, kun avautuvaa rohkaistaan ​​ja antaa niiden tulla esiin. Loppujen lopuksi amerikkalainen ei kuule mitään, kun hän kysyy uutisia. Kukaan ei voi olla tyynynä pitkään, joten oli hyvä päästä eroon suomalaisesta vastakulttuurista. Muutama kuukausi maailman syrjäisimmillä saarilla oli toipumisaikaa, joka antoi Angelinalle aikaa hoitaa suhteita ja harkita muutoksia omaan työhönsä
ja Johnny kirjoittaa tunteellisia ja instrumentaalisia kappaleita palmupuun alla, valkoisella koskettimella.

Yllättäen siitä tuli useita albumeita, joten taukoa CheapBeatista jatkettiin ja Johnny aloitti soolokiertueen valmistelun keskittyen vain klubeihin, ei suurempiin areenoihin. Jäähallikierrokset eivät tapahdu jenkeille kuten kristityt freelancerit, mutta ne ovat olleet erittäin suosittuja vuosituhannen vaihteesta seuraavaan. Neljä kuukautta kestänyt toistuva trubaduurien yhden miehen show sujui mutkattomasti. Hyvänlaatuiset tapahtumat eivät toteutuneet tai Johnny oli liian suuri kohde vastustaakseen. Kirsteenä kakun päällä, hänen rakas vaimonsa ja elämänsä ja sielunkumppaninsa Angelina vieraili säännöllisesti miehensä luona matkan varrella, perinteisesti laadukkaassa linja-autossa, joka oli täysin varustettu, mukaan lukien yksityinen kokki. Muutama kilo ihraa näytti hyvältä tämän lähes viisikymmenvuotiaan rockkitaristin poskilla ja käsivarsilla ja sai olla kuin levoton, hemmoteltu keski-ikäinen lapsi, joka on hukannut elämänsä parhaan jakson ja joka on kaukana modernista. Elämä tien päällä ei enää kiinnostanut minua, joten kotistudioon paluu ja samoilla huudoilla leikkiminen oli taas hauskaa ja turvallista.

Viime yönä Johnny heräsi painajaiseen, joka oli niin todellinen, että hänen täytyi tarkistaa useita kertoja, pitikö hän todella viinasta ja viinasta ja harrastaako hän seksiä kuten ennen ison rockbändin kanssa. Litra jääkylmää vettä ja Angelinan välittävä läsnäolo sai kitarasankarin jälleen rauhoittumaan, ja pian uusi, tuoreempi ja positiivisempi unelma täytti tämän miehen pään kotiteatterin. Tässä vaiheessa hän juoksi ympäriinsä isoäitinsä saappaissa aurinkoisella pellolla, jossa koiranputket olivat kolmen metrin korkeita ja jotkut heiluttivat hänen kolmen koiransa hymyileviä, karvaisia ​​kasvoja ja toisilla oli kaunis Angelinan täydellinen aamuhymy ja nämä taimet olivat taivas valmiina ja rinne tuntui siirtyvän hohtavaan mereen, mutta pehmeä ja miellyttävä ja loivasti alas laskeva eiminä tunsinaivan loppuun asti, ja hainhammasrannan vaarallisen tylsät ja terävät kivet pysyivät kaukana, eikä hymy voinut jäätyä perhosen arven varteen, ja Johnny pysyi siellä hereilläkin.

John Frusciante & Josh Klinghoffer - Of Before (raaka demo/alt. lauluäänitys)

https://youtu.be/A6LO2bJH0g8

Viimeksi muokannut1970päivämäärä 24-09-2019 07:18:15, muokattu yhteensä kerran

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated: 05/21/2023

Views: 5243

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.