"Onko aviorikos luonnollista? Tietysti, tietysti…” (Fons Jansen, ”De Electricien” -konferenssi) (2023)

Minulla on ollut ajatus kirjoittaa tarina seksistä Thaimaassa jo jonkin aikaa. Aina suosittu aihe, myös tässä blogissa. Ei ihme, sillä kukaan mies ei ole vieraalle vieras. Mutta Pattayasta, go-go-baareista, ladyboysista, tomboysista, Bangkokin yöelämästä, homosaunoista tai valtakunnallisista karaokebaareista ei ole tarinaa. EI. Tarina ajattelusta seksistä ja avioliitosta Thaimaan yhteiskunnassa ja sen muutoksista.

Tarvitsen aina syyn syventyä johonkin aiheeseen. Tässä tapauksessa suurin syy on hämmästykseni siitä, mitä näen ja kuulen omassa ympäristössäni. Annan muutamia esimerkkejä:

 1. (Eronneen) naapurini on kolmessa seksuaalisessa (rakkaus?) suhteessa ja hänellä on myös useita satunnaisia ​​kontakteja. Nämä satunnaiset kontaktit korttelissani johtivat moniin tappeluihin ja useisiin avioeroihin. Kaikki kolme miestä ovat naimisissa.
 2. Thaimaalaisia ​​miehiä, jotka uhkaavat vaimoaan tai kiertueella väkivallalla, jos tämä haluaa jättää hänet, koska hän "pettää" terminologiamme mukaan.
 3. Thaimaalaiset naiset liikkuvat jatkuvasti peloissaan ex-miehensä suhteen ja saavat uuden puhelinnumeron.
 4. johtava thaimaalainen poliitikko, joka - neuvottelukunnan jäsenenä - skannaa yksityisen korkeakoulun uusien opiskelijoiden valokuvia arvioidakseen, keitä nuoria naisia ​​hän haluaisi uusiksi seksileluiksi, tietysti erittäin houkutteleva hinta normaali maksu luksusautosta
 5. kuuluisia, seksikkäitä thaimaalaisia ​​näyttelijöitä (naimisissa ja sinkkuna), jotka kuluttavat valtavia summia joka päivä (ja joka ilta) "hengaillakseen" kansainvälisissä lentokoneissa.
 6. Varakkaat thaimaalaiset miehet baarissa tarjoavat thaimaalaiselle naiselle lisääntyviä summia seksuaalisista palveluksista, kunnes tämä lopulta antaa periksi.
 7. seksi ja suhteet (mia-noi, keikka) poliittisen, sotilaallisen ja ammattielämän rajallisesta verkostosta tulevien kumppanien välillä, ei ensisijaisesti seksuaalisen nautinnon vuoksi, vaan paljon enemmän keskinäisten, läheisempien ja emotionaalisten siteiden luomiseksi ja tiedon vaihtamiseksi (pehmeä vakoilun muoto ). Thaimaan yläluokissa asuu vanhempiensa luona lapsia, joista toinen ei ole biologinen vanhempi. Ja toinen vanhempi tietää. Ja tämä lapsi kuulee sen myös myöhemmin: haluaisin kutsua heitä sosiaalisesti oikeutetuiksi paskiaksi.

Thaimaan silmin

Luulen, että voit helposti lisätä tähän luetteloon esimerkkejä omasta thai-taustastasi tai jos luet thaimaalaista lehdistöä päivittäin. Ja se tulee ilmi, koska se on laitonta (seksi alaikäisten kanssa, naiskauppa, huumekauppa tai korruptio) tai joku kääntyy, kuten tapahtui kaksi vuotta sitten 30-vuotiaalle thaimaalaiselle elokuvatähdelle. Facebookiin ilmestyi kuva hänestä yön viettäneen naisen paljain jaloin. Aluksi hän kielsi sen jyrkästi, mutta muutaman päivän kuluttua hän ilmestyi televisioon äitinsä kanssa (todella) itkemässä ja sanomassa, että se oli totta.

Hän harrasti seksiä eikä ollut naimisissa, joten hän oli tuhma. Siinä, että varakkaana poikamiehenä hän voisi tehdä sen joka viikko (todennäköisesti hän voi ohittaa sen), ei ole mitään järkeä. Nyt se oli julkinen. Ja se on oikeastaan ​​vain jäävuoren huippu. Kuulen sinun ajattelevan: kaikki inhottavia, kaksinkertaisesti paljastettuja (muuten tekopyhiä) ja dekadentteja. Mutta sitten tuomitset liian nopeasti ja liikaa länsimaisesta näkökulmasta.

Thaimaan ajattelun näkökulma sanoo seuraavaa. Mitä tulee seksiin, maskuliininen, macho-käyttäytyminen on tärkeämpää, arvokkaampaa ja hyväksyttävämpää kuin naisten käyttäytyminen. Niin kauan kuin kaveri pitää hyvää huolta mia-noisistaan ​​ja esityksistään, hän antaa heille melkein anteeksi. Tapauksissa, joita olen kokenut henkilökohtaisesti, minulla on sellainen vaikutelma, että "petetylle" vaimolle on pahempaa, että hänen miehensä antaa rahaa toiselle naiselle (eikä hän tiedä tarkalleen kuinka paljon ja kuinka paljon häneltä puuttuu kuukausittain) kuin että hän harrastaa seksiä hänen kanssaan. Loppujen lopuksi miehet ovat metsästäjiä.

konkubiny

Tiedän, että tämä on muuttumassa länsimaailman vaikutuksesta, mutta edes länsimaissa naimisissa olevaa miestä, jolla on tyttöystävä tai rakastajatar, ei aina suhtaudu negatiivisesti. Esimerkkejä ovat Ranskan presidenttien Mitterrandin, Chiracin ja äskettäin Hollanden tuntemattomat rakastajattaret. Chirac halusi jopa jakaa luksushotellisviitin rakastajatarnsa, elokuvatähti Claudia Cardinalen kanssa, kun hän oli virallisella vierailulla Thaimaassa, mutta se meni liian pitkälle Thaimaan hallitukselle tai kenties kansainväliselle protokollalle.

Mutta kuninkaalliset korkeudet (entiset ja nykyiset) eivät todellakaan ole roolimalleja monogaamisissa avioliitoissa: prinssi Bernhard, kuningas Juan Carlos, prinssi Albert (Monaco), kuningas Albert (Belgia), prinssi Charles, lady Di. Se on erilainen kaikille kuninkaallisille korkeuksille (Lähi-itä, Aasia, Afrikka), jotka ovat muslimeja, koska muslimeina he voivat mennä naimisiin useamman kuin yhden vaimon kanssa.

Moniavioisuus

Thaimaassa oli mahdollisuus mennä naimisiin useamman kuin yhden naisen kanssa vuoteen 1 asti, jolloin moniavioisuus kiellettiin lailla. Tämä tarkoittaa, että jotkut vanhemmat (ylemmän luokan) thaimaalaiset saattavat edelleen muistaa, että heidän isänsä laillisesti oli useita vaimoja. Thaimaan kuninkailla oli myös enemmän vaimoja ja siten paljon lapsia. Esimerkiksi kuningas Mongkut meni naimisiin vuonna 1935 ja hänellä oli 47 vaimoa ja 1868 lasta elämänsä lopussa (vuonna 1). Ja tässä ei puhuta keskiajasta, vaan vuosikymmenestä 1932, noin 82 vuotta sitten.

Kuningas Mongkutin lapset

Ei ole yllättävää, että englantilainen diplomaatti Bangkokissa valitti tuolloin, että "kuningas ei voi hallita, koska hän on uupunut naisista, stressistä ja huumeista". Kesti paljon vaivaa saada aikaan laki, joka kielsi moniavioisuuden Thaimaan kuninkaalle. Toisaalta kuningas piti saada vakuuttuneeksi siitä, että moniavioisuus oli barbaarista, sivistymätöntä ja merkki hallitsemattomista seksuaalisista haluista. Useat kuninkaat olivat herkkiä tälle kritiikille, koska he halusivat tulla itsestäänselvyytenä lännessä. Eliitti ei kuitenkaan halunnut sitä. Hän jopa näki moniavioisuuskeskustelun kritiikkinä tuomioistuimen toimintaa kohtaan. Majesteetti, voit sanoa.

Kriittiset kommentit eivät siis tulleet Thaimaan eliitin taholta, vaan ulkopuolisilta, erityisesti länsimaisilta diplomaateilta ja lähetyssaarnaajilta. Länsimaisella romanttisella rakkauden ihanteella oli tässä toissijainen rooli. Länsimaiset diplomaatit väittivät, että Thaimaata ei pidettäisi sivistyneenä maailmana ennen kuin moniavioisuus kielletään. Eräs muoto länsimaisten arvojen ja standardien pakottamiseksi thaimaalaisille, eikö niin?

Viimeinkin

En kirjoittanut tätä viestiä rohkaistakseni sinua (maahanmuuttajana tai potentiaalisena maahanmuuttajana) siihen, mitä me lännessä kutsumme aviorikokseksi. Sinun on vain tehtävä ja pyrittävä siihen, mikä on sinulle parasta (kumppanin tai kumppaneiden kanssa tai ilman). No, osoittamaan romanttisen avioliittoihanteen suhteellista luonnetta (kahden kumppanin välillä ilman seksiä keskenään: nykyisessä länsimaisessa mallissa on kuitenkin merkittäviä halkeamia; minun ei tarvitse kertoa teille). Tämä ihanne ei ole ihanteellinen eikä normi suurimmalle osalle maailman väestöstä, enkä usko sen olevankaan. Katso naapurimaita, kuten Intia, Japani, Etelä-Afrikka ja Thaimaa. Auringon alla ja makuuhuoneessa on enemmän kuin seksiä saman kumppanin kanssa. Luin äskettäin, että jotkut ihmiset tässä maailmassa harkitsevat seksinukkensa tai robottimiehensä tai -naisen virallisesti naimisiinmenoa. Älä siis ylläty (tulevaisuudessa) mistään. Ja jos olet yksiavioinen ja haluat jäädä, ymmärrä, että olet vähemmistö tällä planeetalla.

Leslie Ann Jeffrey (2007): Sukupuoli ja rajat: sukupuoli, kansallinen identiteetti ja prostituutiopolitiikka Thaimaassa.

Mittojen määrä: 187

16 kommenttia artikkeliin "Onko aviorikos luonnollista? Tietysti, tietysti…” (Fons Jansen, ”The Electricians” -konferenssi)”

 1. Tino-visa Hän sanoo

  8. kesäkuuta 2017 klo 9.02

  Erikoistarjous:
  "Siksi kriittiset kommentit eivät tulleet Thaimaan eliitin taholta, vaan ulkopuolisista, erityisesti länsimaisista diplomaateista ja edustuston henkilökunnasta."
  Joitakin vivahteita.

  Thaimaalaisilta sivustoilta 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa oli myös monia kriittisiä kommentteja moniavioisuudesta. Mainitsin sen täällä:
  https://www.thailandblog.nl/geschiedenis/veelwijverij-was-thailand-gewoon-hof-en-bourgeoisie/

  Kuvaamasi tilanne koskee pääasiassa "korkeimpia" piirejä ja paljon vähemmässä määrin muuta yhteiskuntaa. Voit lukea täältä, että Thaimaassa eliittien ja "tavallisten" ihmisten välillä on aina ollut huomattava ero seksiin ja avioliittoon liittyvissä kulttuurikysymyksissä:
  https://www.thailandblog.nl/geschiedenis/man-vrouw-verhoudingen-zuidoost-azie/

  Se on vähän kuin Japanissa. Kirjassaan The Mirror of the Sun Goddess, 1984, Ian Buruma kuvailee japanilaisia ​​häätottumuksia. Avioliitto perustui asemaan, rahaan ja valtaan. Hyvää seksiä ja läheisyyttä haettiin oven takaa. Mutta sitten sivulla 51 tämä outo lause:
  ”Maanviljelijöiden kanssa, jotka muodostivat enemmistön, tilanne oli erilainen. He menivät usein naimisiin rakkaudesta.

  Joskus olen huolissani siitä, että sinä, Chris, olet liian pitkä. Thaimaalaiset ovat huijaamisen mestareita maailmassa, mutta harvoilla on varaa todelliseen "konserttiin", puhumattakaan kalliista autosta.

  Pitää

  Ole ensimmäinen, joka pitää siitä.

  Odota...

 • Vdm Hän sanoo

  8. kesäkuuta 2017 klo 10:51

  Thaimaan vaimoni joutuu säännöllisesti neuvottelemaan perheensä kanssa. Ja se yleensä toimii. Meillä ei ole sitä kulttuuria Belgiassa

  Pitää

  Ole ensimmäinen, joka pitää siitä.

  Odota...

 • Chris Hän sanoo

  8. kesäkuuta 2017 klo 12:19

  Kerrostalossani (huoneenvuokra maksimivuokra 4500 bahtia) asuva yleismies on poliisi, automekaanikko (2*), liikemies (tietokonemyyjä), lentäjä ja markkinamyyjä. No ei todellakaan huippua. Tämä on 20-40 bahtia kuukaudessa.

  • BA Hän sanoo

   9. kesäkuuta 2017 klo 8.57

   Gig ja Mia Noi eivät ole ollenkaan sama asia (kuten epäilemättä tiedät)

   Konsertti on rennompaa seksiä, josta ei aina tarvitse maksaa. Thaimaassa on yli 30-vuotiaita naisia, jotka ovat sinkkuja, heillä on työpaikka ja he istuvat yksin huoneessaan työnsä vieressä eivätkä pääse minnekään. Kun viehättävä mies tulee heidän luokseen, kohtelee heitä mukavasti, kutsuu päivälliselle jne., he usein olettavat, että mies on naimisissa, koska he haluavat pitää hauskaa itse.

   Mia Noin kanssa on enemmän todellista suhdetta mieheen, jolla on myös (osittain) Mia Noi. Asuntojen vuokraaminen jne. He ovat usein naisia, jotka todella etsivät mia noi -suhdetta eivätkä niinkään satunnaista seksiä. He ajattelevat, että miehen on helppo huolehtia heidän elämästään, ja jos hän myös leikkii sängyssä, se on vain plussaa. Jos he eivät, he järjestävät usein konsertin itse.

   Pitää

   Ole ensimmäinen, joka pitää siitä.

   Odota...

 • Joseph Hän sanoo

  8. kesäkuuta 2017 klo 10:56

  Tämä puhdas, hyvä ja yksiavioinen nuori mies on taas oppinut paljon. Muista, että monet syntiset eivät pääse "taivasten valtakuntaan" vaan menevät suoraan helvettiin. Mietin, mikä on "konsertti"?

  Pitää

  Ole ensimmäinen, joka pitää siitä.

  Odota...

  • Hän antoi Hän sanoo

   8. kesäkuuta 2017 klo 15:30

   erittäin kiva juttu.
   aavikko.
   POP-MUSIIKKI
   toissijainen työ
   Jonkin verran…..

   Pitää

   Ole ensimmäinen, joka pitää siitä.

   Odota...

  • Rob V. Hän sanoo

   8. kesäkuuta 2017 klo 17:38

   까는 [gik] - kumppani satunnaiseen seksiin. Vitun jätkä
   Bron:http://thai-language.com/id/141986

   Pitää

   Ole ensimmäinen, joka pitää siitä.

   Odota...

 • PleinRdm Hän sanoo

  8. kesäkuuta 2017 klo 11.01

  Sikäli kuin olen kokenut ja kokenut, Thaimaassa ei ole avioliiton tai rakkauden moraalia, paitsi esimerkiksi Alankomaat. Ystävämme asui ystävän luona, sai tyttären, erosi, koska hän sai lapsen toisen naisen kanssa ja jatkoi elatusapua ensimmäiselle tyttöystävälleen ja lapselleen. Toki tätä tapahtuu myös Thaimaassa, mutta silloin painopiste on väitetyssä uskottomuudessa, aviorikoksessa ja moraalittomuudessa. Sitä kutsutaan kuvaamiseksi.

  Vaimoni ystävä erosi vuosien avioliiton jälkeen ja ajatteli jonkin aikaa, että hänellä pitäisi olla tyttöystävä. Tämä tyttö osoittautui saman kokoiseksi ja ikäiseksi kuin hänen vaimonsa, joten monet ihmiset eivät ymmärtäneet, mitä hän etsi hänestä. Mutta tämä on muuten: tytär näki isän pissaavan pottiin, anoppi ja anoppi ilmoittivat isältä ja äidiltä, ​​ja he pesivät isän korvat perusteellisesti. Tämäkin kopio tulee Hollannista.

  Jos opit tuntemaan thaimaalaisia ​​naisia ​​hyvin, huomaat, että Thaimaassa asiat ovat paljon avoimempia, motiivit ovat paljon selkeämpiä ja parisuhdeongelmat ovat paljon vähemmän sisäisiä. Vaikka luulet häpeän piilevän. Thaimaalainen sielu on muotoiltu paljon eri tavalla, joten näyttää siltä, ​​että rakkauden viitta kattaa melko paljon. Mutta miksi monet (kohtalokkaat) tapaukset tekevät Thaimaan uutiset kateudesta?

  On muistettava, että moraali on aina vuosisatojen näkemysten heijastus, eikä idän moraalia ole mahdollista verrata lännen moraaliin. Tämä ylimielisyys on aina olemassa. Lopuksi uskon sen, mitä Tino Kuis sanoo: useimmat thaimaalaiset solmivat suhteita romanttisten valintojen perusteella.

  Pitää

  Ole ensimmäinen, joka pitää siitä.

  Odota...

 • laulu Hän sanoo

  8. kesäkuuta 2017 klo 12:49

  Nämä tunnetut seksi-/ryhmäkohtaamiset, yleensä korkeasta seurasta, on myöhemmin tarkoitettu myös kiristykseen tarvittaessa. Kutsut sitä vakoiluksi.
  Se, että avioliitto itsessään perustuu kastiin/luokkaan, joten raha ja "oikea" seksielämä tapahtuu sen ulkopuolella, on itse asiassa globaalisti normaalimpaa kuin sen epärealistinen romanttinen kuva. Tässä. Maanviljelijöillä jne. se oli yleisempi etu: naisen oli työskenneltävä hyvin, kuten härän tai härän.

  Pitää

  Ole ensimmäinen, joka pitää siitä.

  Odota...

 • asia Hän sanoo

  8. kesäkuuta 2017 klo 15:31

  Aviorikos ei ole luonnotonta, se ei vain ole aina sosiaalisesti hyväksyttävää.
  Älä myöskään kerro leijonalle, että on luonnotonta, että hänen haaremissaan on paljon leijonia.
  Joten sillä ei ole juurikaan tekemistä luonnollisen tai epäluonnollisen kanssa.

  Jos olisi tappava sairaus, joka vaikuttaa vain miehiin ja tappaa suuren osan väestöstä, moniavioisuudesta voisi hyvinkin tulla "luonnollinen" malli.

  Pitää

  Ole ensimmäinen, joka pitää siitä.

  Odota...

  • FonTok Hän sanoo

   8. kesäkuuta 2017 klo 17:48

   Kyllä, sen voi sanoa! Eri mieltä. Leijona on eläin. Olemme ihmisiä ja osaamme ajatella rationaalisesti. Ja tämä tappava sairaus, joka vaikuttaa vain miehiin, ei todellakaan ole tulossa.

   Pitää

   Ole ensimmäinen, joka pitää siitä.

   Odota...

   • Stefan Hän sanoo

    8. kesäkuuta 2017 klo 21:11

    Totta, me ihmiset olemme erilaisia ​​kuin eläimet. Mutta se tulee eläimistä. Osa käyttäytymisestämme voidaan selittää "eläimeksi". Vaikka monet yrittävät perustella moraalitonta käyttäytymistään tällä.

    Rationaalisen ajattelun vivahde "voin" on erittäin oikea. Me voimme, mutta monet eivät.
    Auton ostaja tietää yleensä erittäin hyvin, mikä merkki on luotettava ja kestävä. Mutta "sensaatiot" ostavat yleensä toisen merkin, kalliilla vaihtoehdoilla, tehokkaalla moottorilla jne.

    Oletetaan, että ihmiset jatkavat kehittymistä.

    Pitää

    Ole ensimmäinen, joka pitää siitä.

    Odota...

   • ranskalainen Nico Hän sanoo

    8. kesäkuuta 2017 klo 22:34

    Ihminen ei ole muuta kuin sivistynyt (nisäkäs) eläin.
    Oikeuksien puute tekee ihmisestä sivistymättömän eläimen, barbaarin.

    Mutta noin? Leijona taistelee kuolemaan asti leijonan puolesta, ja voiton jälkeen tappaa kaikki leijonan jälkeläiset. Sitten leijona antaa uuden kumppaninsa tulla raskaaksi. Luonto vai ei luontoa?

    Pitää

    Ole ensimmäinen, joka pitää siitä.

    Odota...

 • Rob V. Hän sanoo

  9. kesäkuuta 2017 klo 8.00

  Nauroin Chiracia ja hänen rakastajataraan koskeville linjoille, mutta se ei ollut protokollaa. Tuli heti mieleen kuuluisa thaimaalainen, joka lensi Japaniin emäntänsä kanssa, mutta japanilaiset kieltäytyivät, sitten oli jotain kiitotien tukkimisessa protestiksi...

  Mitä tulee aviorikokseen, thaimaalaiset, joiden kanssa puhun (enimmäkseen naiset, noin 30-vuotiaat kuten minä, keskiluokka), eivät siedä sitä. Siksi minun on vaikea kuvitella, että tavallinen thaimaalainen, joka varttui nuorena (teini-ikäinen, parikymppinen) kokeellisessa vaiheessa ja solmi vakaan suhteen, todellakin tekee paljon aviorikosta, antaa konsertteja, mia noisia (toim.). ), samee nois (toinen mies) jne.

  Jos olet sekä henkisesti että fyysisesti rahasi arvoinen suhteessa, ei ole mitään syytä pissata potin ulkopuolelle. Tällä on monia seurauksia, kun se selviää: suhde todennäköisesti hajoaa, sinä tai kumppanisi lähdet, eikä se ole kovin miellyttävä skenaario...

  Luulen kuitenkin, että se on yleisempää yläluokissa tai thaimaalaisissa nuorissa mainitsemistasi syistä: vaikuttaminen, kokeilu, kyvyttömyys vastustaa suurten summien houkuttelua jne.

  Pitää

  Ole ensimmäinen, joka pitää siitä.

  Odota...

 • Ronny Cha Am Hän sanoo

  10. kesäkuuta 2017 klo 12:15

  Harvat ihmiset puhuvat ja tietävät, ja on niin tärkeää, että jokaisella ihmisellä ja jokaisella eläimellä täällä maan päällä on lisääntymisvaisto. Miehillä tämä korostuu entisestään vanhemmalla iällä, kun ihmisen aivot tietävät, että sen tuotantokapasiteetti heikkenee iän myötä.
  Siksi, rakkaat miehet, on aivan normaalia, että kiinnostus useisiin naisiin lisääntyy merkittävästi lisääntymisvaiston tyydyttämiseksi. Siksi monet expatit tulevat "tänne" Thaimaahan, koska naisille luonnollisten halujen tyydyttäminen on paljon helpompaa ja halvempaa.
  Tämä tieto tulee selittää thaimaalaisille naisille varhaisesta iästä lähtien, että pitäisi olla sosiaalisesti hyväksyttävää, että aviomies luistelee toisinaan sopimattomasti. Avioeroja olisi vähemmän ja naimattomia nuoria naisia, jotka kantaisivat nyt kateutensa rasituksen.

  "Sivistyneessä maailmassa" uskonnolliset kokonaisuudet ovat pakottaneet meille arvoja siitä, kuinka meidän tulee elää ja käyttäytyä ... se on yksinkertaisesti luonnotonta.

  Pitää

  Ole ensimmäinen, joka pitää siitä.

  Odota...

  • Tino-visa Hän sanoo

   10. kesäkuuta 2017 klo 8.00

   Minulla on myös viesti naisille.

   Rakkaat naiset,

   Miehesi ovat epäilemättä erittäin hyviä ihmisiä, mutta eivät kovinkaan sopivia lisääntymiseen. Niiden siemen on hyvin vanha. Etsi muita nuoria, vahvoja, voimakkaita, älykkäitä ja komeita miehiä, joiden kanssa saada lapsia. Kerro miehellesi, että tämä on biologisesti ja evoluutionaalisesti oikein, mutta silti rakastat häntä hyvin paljon. Onnittelut!

   Todellinen mies.

   PS Voit myös etsiä siittiönluovuttajaa!

   Pitää

   Ole ensimmäinen, joka pitää siitä.

   Odota...


  Jätä kommentti

  References

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Nathanael Baumbach

  Last Updated: 01/12/2023

  Views: 5375

  Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

  Reviews: 90% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Nathanael Baumbach

  Birthday: 1998-12-02

  Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

  Phone: +901025288581

  Job: Internal IT Coordinator

  Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

  Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.