Metsästyskoirien nimet: Yli 175 uros- ja naarasideaa (2023)

Etsitkö metsästyskoirien nimiä uudelle pennullesi? Monet rakastetut koirarodut on alun perin kasvatettu metsästyskoiriksi tai metsästyskoiriksi. Näitä rotuja on kasvatettu ja koulutettu sukupolvien ajan täydellisiksi metsästyskumppaneiksi. Heillä on vaisto, älykkyyttä, taitoja ja energiaa viettää pitkiä päiviä etsiessään, jäljittäessään ja hakeen omistajansa käskystä. Monet näistä roduista ovat suosittuja lemmikkejä nykyään.

Etsitpä metsästäjien inspiroimia nimiideoita, koska pentu kuuluu tiettyyn rotuun, tai metsästät, etsimispaikoista ei ole pulaa. Metsästyskoirarotuihin kuuluvat beagle, weimarinkoira, labradorinnoutaja, mäyräkoira, englanninsetteri, whippet, argentiinalainen dogo ja jopa yhä suositumpi kultainennoutaja ja villakoira. Metsästysrotujen luettelo on melko pitkä ja sisältää koiria, jotka ovat todella poikkeuksellisia.


Metsästäjät ja heidän koiransa muodostavat erittäin läheisen siteen. He viettävät tunteja yhdessä, työskentelevät yhteisen päämäärän eteen ja rakentavat katkeamattoman siteen. Kaikki lemmikkieläinten vanhemmat tuntevat tämän siteen, olivatpa he viemässä pentuaan ison riistan metsästykseen, etsimässä piilotettuja aarteita tai etsimässä kauniita kukkia puistosta. Metsästysvaikutteiset nimet voivat olla perinteisiä, metsästykseen liittyviä, eläimellisiä tai erittäin luovia. Tässä on yli 175 hienoa ideaa uudeksi nimeksi pennullesi.

Maltipoo
Sisällys
 1. Metsästyskoirien urosnimet
 2. Naisten metsästyskoirien nimet
 3. Luonnon inspiroimia nimiä
 4. Eläinten inspiroimia metsästyskoirien nimiä
 5. Hunter-hahmojen nimet
 6. Metsästäjät mytologiassa
 7. Koirien nimeämistrendit
 8. Koiran nimivinkkejä
 9. Lopulliset ajatukset

Metsästyskoirien urosnimet

Tassuvanhemmille, jotka haluavat lahjoittaa oman pentunsa, löytyy paljon hyviä ideoita metsästyksen nimestä inspiroituneeksi urosmetsästyskoiraksi. Tutustu erilaisiin metsästystoimintoihin, käytettyihin laitteisiin ja erilaiseen terminologiaan.Vaikka metsästäjät etsivät erilaisia ​​asioita, hyvän tuloksen löytäminen on yhtä hyvä kuin oikean nimen löytäminen pennullesi.Toivottavasti jokin näistä ideoista inspiroi sinua.

NuoliMetsänhoitaja
BoomerKapinallinen
NyökkäysSaapua
BrutusaRydera
AlueHe saapuvat
lesboIlmaisin
noitajahtiAmpuja
VarsaHeittää pois
PahaSpeera
diesel-Tankki
TestitJaeger
PyssymiesTrekker
Metalli liimaKuorma-auto
JaegerKuorma-autonkuljettaja
NitroWessona

Naisten metsästyskoirien nimet

Kuka sanoi, että pojilla on hauskaa?Kaikkien lajien naaraat ovat osoittautuneet rajuiksi kilpailijoiksi, suuriksi sotureiksi ja monissa tapauksissa ihailtaviksi ja pelottaviksi metsästäjiksi.Voimakas tyttö tarvitsee voimakkaan tittelinja meillä on ideoita, jotka saattavat sopia nartullesi täydellisesti.AteenaTehdä työtä
BerettaKimber
Liekkipaketti
SalamiLark
KukkaLilia
Maksulime
DakotaPaytona
paketoidaPippuri
Artemiskuningatar
Prinsessapetos
KaikuRoos
Paistaasalvia
TaivasShiloh
VanneSuihku
JaegerToive

Luonnon inspiroimia nimiä

Kaikille metsästäjille on yhteistä se, että he haluavat viettää aikaa metsässäulkopuolella. Koiranomistajat, olivatpa metsästäjät tai eivät, nauttivat myös lukemattomista tunteista ulkona koiratovereidensa kanssa. Upeat ulkoalueet ovat laaja, kaunis paikka tutkia ja myös upeaa inspiraatiota lemmikkimerkeille.ÄäliöKeltainen
MitenTässä
lahtiBrooke
Asuinpaikkakoralli
CliffPäivänvalo
SypressitDelta
LasLaukaus
LyhytMahtava
KlooniMurattiego
PöytäLisää
DhrDhr
SadeWei
TiedänKunnes hänet kasvatettiin
SeinäJoki
MyrskiSandy
TapaaminenTaivas
AurinkoinenVaihe
UkkonenLato
vasikatGlobus
ArborescentPaju

Eläinten inspiroimia metsästyskoirien nimiä

Turkisvauvojen nimeäminen toisen eläimen mukaan ei ole uusi idea.Ihmiset kaikkialla maailmassa nimeävät pentunsa muiden lajien mukaan monista syistä. Joskus ajatus on oikea. Joskus se voi tarkoittaa eläintä, josta omistajat pitävät, tai riistaa, jota he haluavat metsästää. Hyvä uutinen on, että eläinvaikutteisille metsästysnimille on paljon ideoita.

vahvoja nimiä koirille
ThePieni lintu
OlutHyvä
huutaaVatsa
SynKriketti
HaukkaDoe
WosHarjoittelija
GansLark
VahvaIlves
harmaaPhoenix
Miljonääri kalaVaris
Amerikkalainen peuraMus
Sushiapeukalo

Hunter-hahmojen nimet

Monet hahmot erottuvat viihteen laajassa maailmassaälykkyydestä, taidoista ja kyvyistä, jotka muistuttavat metsästäjää. Aviomies ja vaimo, nämä sankarit nousevat kirjojen sivuilta ja valaisevat elokuva- ja televisioruutujamme. Ehkä yksi näistä mielenkiintoisista hahmoista voisi olla täydellinen merkki uudelle metsästäjän inspiroimalle pennulle.ArkkiAlita
KokBeatrix
Clyde'aBonnie
OstajaBuffy
DundeeGamora
EragonaHarley
Eläimen hammasIsaac
FinKatniss
HavikoogLara
HelsinkiMamba
Mansikkasens
LokiMeidän kanssamme
OnortodoksinenNikita
MerlinTodennäköisesti
PippyQuinn
näyttelijäkuningas
maahanRipley'a
T'ChallaSelena
ThorTrish
SulakeLeski

Metsästäjät mytologiassa

Metsästäjät kutovat kaikkiallamytologiamonista eri kulttuureista.Metsästys on ollut monien kulttuurien selviytymisen välttämättömyys muinaisista ajoista lähtien.Vaikka monille metsästyksen jännitys ei ole enää osa jokapäiväistä elämää tai selviytymistä, nämä ideat ja tarinat punoutuvat viihteeseemme ja kulttuuriimme. Mytologiasta löytyy monia erilaisia ​​metsästäjähahmoja, sekä uroksia että naisia, jotka tekisivät upean nimen uudelle pennullesi.

AkhilleusArtemis
ArgusAtalanta
Aristotelesvedonlyönti
Heimdalkiirehdi
Herculeshelppous
HermesGaya
HorusHera
KokopelliAion
SolmutVoittaa
Odinlajit
Orionydin
PaistinpannuShokki

Koirien nimeämistrendit

Metsästyskoirien nimet: Yli 175 uros- ja naarasideaa (1)

Kun on kyseeläinten nimeäminenympärillämme olevat trendit ja muotit vaikuttavat usein päätöksentekoprosessiimme.Nimeämistrendit tulevat ja menevätja joskus myöhemmin uudestaan. Viihde, julkkikset, sosiaalinen media ja maailmantapahtumat vaikuttavat siihen, miten ihmiset nimeävät lemmikkinsä. Joskus suuria viihdealan franchising-yhtiöitä, kuten DisneyHarry Potter, KymmenenIhmeinspiroi ideaa. Toisen kerran muotiapop kulttuuri,tai jopasuosittuja kohteitainspiroi meitä ja vaikuttaa meihin. Kun nimeät trendejä, muista, että joskus ne kestävät vain lyhyen aikaa ja toisinaan ne kestävät ajan kokeen.

Nimi on olennainen viestintäväline, jota lemmikin vanhemmat käyttävät koiriensa kanssa.Suosittu, hauska tai trendikäs idea on hieno, mutta sen ei pitäisi olla omistajan ainoa tavoite. Muista, että trendit nousevat ja laskevat. pentu on paljon suurempi kuin sosiaalisen median tanssi tai suosittu hahmo. Lisäksi omistajien tulee olla tietoisia siitä, että trendit vaihtelevat joskus maantieteellisen sijainnin ja jopa omistajan iän mukaan. Se, mikä on suosittua yhdelle, ei välttämättä ole suosittua toiselle.


Trendit ovat hyödyllisiä nimeämisideoiden löytämisessä.Omistajat näkevät, mikä on kuumaa nyt, mikä oli kuumaa vuosia sitten ja mitkä ideat eivät päässeet kymmenen parhaan joukkoon. Harkitse persoonallisuuttasi, ulkonäköäsi, rotuasi, kokoasi ja henkilökohtaisia ​​kiinnostuksen kohteitasi ja ideoitasi, älä vain sitä, mikä on suosittua.

Koiran nimivinkkejä

Metsästyskoirien nimet: Yli 175 uros- ja naarasideaa (2)

Uuden pennun nimeäminen on tärkeä ja joskus vaikea tehtävä.Sen ei tarvitse olla tuskallinen prosessi. Yksi ensimmäisistä huomioitavista asioista on nimen tarkoitus. Etsitkö kahvaa, jolla on vahva viesti, vai valitsetko mieluummin jotain, jolla on sinulle läheinen henkilökohtainen merkitys? Muista, että lemmikkisi lempinimi sisältää viestin hänestä ja sinusta. Joten mieti, millainen viesti haluat olla. Ole luova, aivoriihi ja etsi eri alueita ja konsepteja inspiraation saamiseksi.

koira ei halua lähteä puistosta

Nimeämisvinkkejä

 1. Kun olet valinnut jotain, muista, että vaikka sillä voi olla ainutlaatuinen, syvempi merkitys sinulle,tällä sanalla ei ole samaa merkityksellistä yhteyttä koiraasi. Tämä on yksi tärkeimmistä termeistä, joita he koskaan oppivat, ja se on heidän tärkein tapa tietää, että heidän omistajansa tai joku muu tarvitsee tai haluaa niitä. Koirat yhdistävät nimensä halauksiin, ruokaan, kävelyihin, ulos menoon tai mihin tahansa muuhun merkkiin siitä, että he saavat huomiota tai jotain on tekeillä.Hampaat eivät ymmärräsanojen erityinen ja perusmerkitys.
 2. Pysy yksinkertaisissa nimissä, mieluiten yksi tai kaksi tavua.Hampaat reagoivat paremmin lyhyisiin sanoihin. Pidempiä sanoja heidän on vaikeampi kuulla, erottaa ja reagoida. Joten jos olet menossa pitkälle matkalle, on hyvä idea keksiä lempinimiä, jotka lemmikkisi on helpompi ymmärtää.
 3. Vältä sanoja, jotka kuulostavat tavallisilta käskyiltä tai muiden lemmikkien tai perheenjäsenten nimiltä.Tämä on tärkeä kohta, koska se voi aiheuttaa hämmennystä, kaaosta ja loukkaavia tunteita pitkällä aikavälillä.
 4. Kun harkitset nimiä, tee myös luettelo lempinimistä.Tämä on tärkeää, koska käytämme niin paljon aikaa ja energiaa täydellisen nimen valintaan koiralle, että lemmikkimme saavat usein lempinimiä.
 5. On erittäin tärkeää säilyttää oikea taso ja välttää sanoja, joita voidaan pitää loukkaavina.Vaikka luovuutta ja huumorintajua kannustetaan, lemmikkieläinten vanhempien tulee muistaa, etteivät he ole ainoita, jotka hyötyvät tästä kahvasta. Eläinlääkärit, kampaajat, koiran ulkoiluttajat, lemmikinhoitajat ja vierailijat huutavat lemmikkisi nimeä. Vältä koiranpennun, itsesi ja muiden kiusaamista välttämällä vulgaaria tai loukkaavia termejä.
 6. Muista, että nimen valinta ja oppiminen on pitkä prosessi.Kun tassun vanhemmat ovat valinneet sanan, heidän on opetettava se pennuilleen. Tämä prosessi voi kestää useita viikkoja tai enemmän. Älä luovuta. Säilytä positiivinen asenne ja anna pennullesi runsaasti positiivista vahvistusta ja rohkaisua. Kuten mikä tahansa uusi, se on oppimisprosessi ja pentu on täynnä olemista uudessa kodissa, uusissa ihmisissä ja uuden nimen oppimisessa.

Voit kokeilla useita eri vaihtoehtoja ja jopa vaihtaa niitä, jos idea ei toimi lemmikkillesi.

Lopulliset ajatukset

Metsästyskoirien nimet voivat olla rakastavia ja voimakkaita. Uuden karvaisen toivottaminen tervetulleeksi on jännittävä ja upea kokemus. Muistat ikuisesti tämän uuden karvaisen perheenjäsenen halaukset, naurut ja rakastavat tunteet. Oikean nimen valinta on prosessi ja näyttää jokaiselle erilaiselta. Omistajan tulee antaa itselleen aikaa miettiä muita ideoita ja tutustua pentuun ennen lopullisen valinnan tekemistä.


Täydellisen otsikon valitseminen uudelle karvaiselle ystävällesi ei ole aina nopeaa, eikä siinä ole mitään väärää. Omistajien tulee varata aikaa tutkiakseen, kokeilla lempinimiä ja nähdä, kuinka he sopivat tähän uuteen pentuun. On monia epätavallisia paikkoja, joista voit löytää inspiraatiota.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated: 23/11/2023

Views: 5786

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.