Jotkut kuuluisat paikat, joita ei kannata jättää väliin, jos olet elokuvien ystävä. (2023)

ELOKUVATÄHDET

Jos olet elokuvafani, suosikkielokuvasi kuvauspaikoissa käyminen voi olla uskomaton kokemus.

Käveleminen kaduilla, joilla suosikkinäyttelijät ovat kulkeneet, ihailla luonnonmaisemia, jotka ovat toimineet taustana joillekin tunnetuimmista kohtauksista, ja tarkkailemalla kuvauspaikkoja ovat vain osa jännittävistä kokemuksista, joita voit saada.

Tässä kuvagalleriassa olemme koonneet yhteen kuuluisia kuvauspaikkoja, joita et voi missata, jos olet todellinen elokuvan ystävä, Uuden-Seelannin majesteettisista maisemista vilkkaaseen New Yorkiin ja Seychellien romanttisiin rantoihin.

Getty Images / Wikimedia Commons

Kuuluisia paikkoja, joita ei kannata jättää väliin, jos olet elokuvien ystävä.

Jos olet elokuvafani, suosikkielokuvasi kuvauspaikoissa käyminen voi olla uskomaton kokemus. Käveleminen kaduilla, joilla suosikkinäyttelijät ovat kulkeneet, ihailla luonnonmaisemia, jotka ovat toimineet taustana joillekin tunnetuimmista kohtauksista, ja tarkkailemalla kuvauspaikkoja ovat vain osa jännittävistä kokemuksista, joita voit saada. Tässä kuvagalleriassa esittelemme joitain kuuluisia elokuvia paikassa, jota et voi missata, jos olet todellinen elokuvan ystävä.

Gettyn ​​maalauksia

Viimeinen ristiretki - Al Khazneh

"The Last Crusade" on kolmas osa kuuluisasta Indiana Jones -sarjasta, jonka toiminta tapahtuu pääasiassa muinaisessa Petran kaupungissa Jordaniassa. Täällä seikkailijaryhmämme lähtee etsimään legendaarista Graalia, jonka sanotaan olevan piilossa "Crescent Canyonissa", joka tunnetaan itse asiassa Al Khazneh -nimellä. Monimutkaiset hiekkakivikaiverrukset ja kreikkalaiset arkkitehtoniset vaikutteet leimaavat tätä rakennusta ihmeenä sen poikkeuksellisen kauneuden vuoksi.

Kirjailija Matthew Field - Oma työ, CC BY 2.5, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1632905

Kapinallinen ilman syytä - Griffithin observatorio

Rebel Witohut a Cause pidetään James Deanin uran huipulla, vaikka kuuluisa näyttelijä kuoli traagisesti auto-onnettomuudessa vähän ennen elokuvan julkaisua.Koulumatka ja räjähtävä lopputulkkaus tapahtuvat Griffithin observatoriossa Los Angelesissa.

Gettyn ​​maalauksia

Rain Man - Caesarin palatsi

Rain Man on elokuva kahden Yhdysvaltojen halki matkustavan veljen suhteesta. Toinen veljistä on autistinen mies, jolla on hämmästyttävä muisti ja matemaattiset taidot, ja toinen on liikemies, joka käyttää häntä voittaakseen blackjackin Las Vegasin kasinoilla. Matkan aikana he tutustuvat toisiinsa paremmin, ja nuorempi veli opettaa autistista veljeään tanssimaan erityisesti Caesarin palatsissa.

Gettyn ​​maalauksia

Lara Croft, Tomb Raider, Kambodża

Angkor Thom -temppeli on Kambodžassa Illuminatia vastaan ​​taistelevan seikkailijan ja arkeologin Lara Croftin tehtävä. Seikkailunsa aikana Lara tutkii upeaa temppelikompleksia ja ihailee 54 tornia, joissa on hymyilevät kasvot, yksi alueen ikonisimmista maamerkeistä.

Verbcatcher – oma työ, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=92494961

Kuninkaan puhe - Elyn katedraali

Elyn katedraalilla on tärkeä rooli Tom Hooperin kuninkaan puheessa. Elokuvassa katedraali kuvaa Westminster Abbeyta, jossa kuninkaallinen kruunaus tapahtuu. Colin Firthin hahmo, Yorkin herttua, änkyttää, ja Geoffrey Rushin puheterapeutti Lionel Logue auttaa häntä valmistautumaan ensimmäiseen radiolähetykseensä kuningas Yrjö IV:nä veljensä Edward VIII:n luopumisen jälkeen.

CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=198232

Les Miserables - Gourdon, Alpes-Maritimes

Maalauksellisessa kukkulan laella sijaitsevassa Gourdonin kaupungissa Alpes-Maritimesin alueella Ranskassa sijoitetaan Victor Hugon romaaniin perustuvaa eeppistä elokuvaa "Les Miserables". Vaikka suurin osa elokuvasta kuvattiin Englannissa, mukaan lukien Portsmouthin satama, Lontoon Little Venetsian kappeli ja Greenwichin laivastoakatemia, Gourdon on elokuvan ainoa ranskalainen ympäristö, jossa päähenkilö Jean Valjean löytää lunastuksensa.

Eugenio Nicola Scarcella - Oma työ, julkinen verkkotunnus, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?cur

Kummisetä, Savoca

Taorminan lähellä sijaitseva kaunis Savocan kylä on yksi tärkeimmistä kuvauspaikoista gangsterielokuvalle Kummisetä vuonna 1972. Vaikka elokuva sijoittuu pääasiassa sisilialaisen Corleonen kaupunkiin, kuvaukset siirrettiin esteettisistä syistä Savocaan ja Forza d'Agròaan. , jossa maalaukselliset maisemat tarjosivat täydellisen taustan elokuvan brutaalille ja monimutkaiselle juonelle.

Dmitry Djoucen ovet - https://www.flickr.com/photos/nothingpersonal/36286499483/, CC BY 2.0, https://co

Harry Potter - Christ Church College, Oxford

Yksi Oxfordin vanhimmista ja tunnetuimmista korkeakouluista, Christ Church College on yksi Harry Potter -elokuvien kuuluisimmista paikoista, ja sitä käytetään ikonisena Tylypahkan noituuden ja velhojen kouluna. Majesteettinen suuri sali puupaneeleineen, 1500-luvun portaikkoineen ja vaikuttavine luostareineen ja aukioineen luo täydellisen tunnelman elokuvan maagisille kohtauksille. Harry Potter -saagassa esiintymisen lisäksi kollegiota on käytetty muissa elokuvissa, kuten The Italian Job, Howard's End ja The History Boys.

showbiz-alan kauneimmat tytöt

31.05.2023

Al Pacino Robert De Nirona, 83-vuotias jälleen isä
Amerikkalainen näyttelijä Al Pacino tulee jälleen isäksi 83-vuotiaana, näyttelijän kumppani, 29-vuotias Noor Alfallah on kahdeksannella kuukaudella raskaana ja synnyttää pian esikoisensa. Raporttien mukaan Al Pacino ja Nour tapasivat virallisesti huhtikuusta 2022 lähtien, vaikka he tapasivatkin aiemmin, pandemian aikana. Esimerkiksi Al Pacinosta tulee iäkäs isä, koska hänen kollegansa Robert De Niro synnytti äskettäin seitsemännen lapsensa 79-vuotiaana.

uutisia upeista hollywood-näyttelijöistä

31.05.2023

Tämä nuori näyttelijä on erittäin kuuluisan Hollywood-diivan tytär.
Margaret Qualley on yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli, syntynyt 23. lokakuuta 1994. Tyttö on jo osoittanut olevansa erittäin lahjakas kameran edessä, ja vuonna 2021 hän voitti kaikkien sydämet, jotka näkivät hänet Netflix-sarjassa, jossa hän näytteli pääroolia. äitinsä vieressä. Margaret Qualley on itse asiassa Hollywood-diivan ja entisen mallin tytär. Maid The Nice Guy Olipa kerran... Hollywoodissa Ennen kuin hän näytteli elokuvassa " ", hän näytteli Quentin Tarantinon elokuvassa " " ja erityisesti elokuvassa " ".

Näyttelijät, laulajat ja kirjailijat

30.05.2023

Mielenkiintoisia faktoja, joita et ehkä tiennyt Catherine Zeta-Jonesista
Catherine Zeta-Jones, arvostettu näyttelijä ja ajattoman kauneuden symboli, on kiehtonut katsojia lahjakkuudellaan ja eleganssillaan yli kolmen vuosikymmenen ajan. Walesista Swanseasta kotoisin oleva Zeta-Jones on aina ollut vahvasti sidoksissa juuriinsa. Hänen uransa alkoi Broadwaylla, jossa hän esitteli taitojaan laulajana ja tanssijana ennen kuin valloitti Hollywoodin. Steven Spielberg huomasi hänet ensimmäisenä ja tarjosi hänelle Elena Monteron roolin elokuvassa "The Mask of Zorro". Sittemmin hänen uransa on lähtenyt nousuun ja hän voitti Chicagon parhaan naissivuosan Oscarin. Kuvaamisen lisäksi Zeta-Jones tunnetaan humanitaarisista ponnisteluistaan ​​ja intohimosta golfia kohtaan. Katsotaanpa mielenkiintoisia faktoja Catherine Zeta-Jonesin elämästä ja urasta.

uutisia upeista hollywood-näyttelijöistä

30.05.2023

Vanhemmat ja lapset, jotka näyttelivät samassa elokuvassa yhdessä
Lahjakkuus on intohimo, joka siirtyy eteenpäin: tämä koskee musiikkia, urheilua ja tietysti näyttelemistä.On useita tapauksia, joissa vanhemmat jakavat lavan lastensa kanssa, kun he olivat vielä lapsia tai kun lapset olivat jo vakiintuneita näyttelijöitä. , isät ja äidit vanhemmat Tässä on joitain tunnetuimmista tapauksista, joissa vanhemmat näyttelivät samassa elokuvassa lastensa kanssa ja jakoivat elämänsä paitsi yksityisesti myös kuvauksissa!

Näyttelijät, laulajat ja kirjailijat

30.05.2023

Kahdeksan mielenkiintoista faktaa, joita et ehkä tiedä Meghan Marklesta
Opi kahdeksan yllättävää faktaa entisen "Suits" -näyttelijän, nykyisen Sussexin herttuattaren, prinssi Harryn vaimon, Britannian kuninkaallisen perheen jäsenen ja viidennen Britannian kruunun jonossa, elämästä. Meghan Markle on nimi, joka on kaikunut ympäri maailmaa näyttelijäurastaan ​​Sussexin herttuattaren rooliin. Hänen maineestaan ​​huolimatta hänen elämästään on muutamia tosiasioita, jotka saattavat yllättää sinut. Katsotaanpa kahdeksan mielenkiintoista faktaa Meghan Marklesta.

Näyttelijät, laulajat ja kirjailijat

29.05.2023

Catherine Zeta-Jones ja Michael Douglas rakastuneita ja onnellisia Monacon Grand Prixissä
Näyttelijät Catherine Zeta-Jones ja Michael Douglas osallistuivat Formula 1 Monacon Grand Prix -tapahtumaan. 23 vuotta naimisissa ollut näyttelijäpari näytti tavalliseen tapaan hyvältä pimeässä, sillä he olivat muutama päivä sitten myös Cannesin elokuvajuhlilla.

uutisia upeista hollywood-näyttelijöistä

28.05.2023

Cannes: Jennifer Lawrencen kengät punaisella matolla yllättivät kaikki. Kuva
Amerikkalainen näyttelijä Jennifer Lawrence yllätti kaikki vuoden 2023 Cannesin elokuvajuhlilla punaisella matolla. Näyttelijä esiintyi elokuvan "Anatomie D'une Chute" näytöksessä ja kiehtoi kaikki hurmaavalla viehätysvoimallaan ja kauniilla punaisella mekollaan. Mutta enemmän ihmetystä herättivät näyttelijän valitsemat omituiset kengät: mustat tossut.

uutisia upeista hollywood-näyttelijöistä

28.05.2023

Kun Julia Roberts käveli paljain jaloin Cannesin elokuvajuhlien punaisella matolla
Vuoden 2023 Cannesin elokuvafestivaalit muistetaan myös amerikkalaisen näyttelijän Jennifer Lawrencen punaisella matolla käyttämistä pointe-kengistä. Vuosien mittaan Jennifer Lawrence ei kuitenkaan ollut ainoa, joka yllätti kenkävalinnallaan. Vuonna 2016 kaunis elokuvadiiva Julia Roberts päätti kävellä paljain jaloin punaisella matolla. Amerikkalaisen diivan mukana oli m.in. George Clooney ja Jodie Foster, joiden kanssa hän esiintyi Money Monster -elokuvan näytöksessä.

Näyttelijät, laulajat ja kirjailijat

27.05.2023

Michael Jacksonin tytär Paris punaisella matolla "erityisen" poikaystävänsä kanssa
Amerikkalainen malli Paris Jackson, Michael Jacksonin tytär, osallistuu Charlize Theron Africa Outreach Project Block Party -tapahtumaan Universal Studios Backlotissa Universal Cityssä, Kaliforniassa. Paris poseerasi valokuvaajille koiran seurassa.

vaikuttaja Instagram tik tok facebook snapchat

26.05.2023

Lentokentän painajainen tiktoker: jumissa valokuvaan
Australialainen jalkapalloilija oli vaikeuksissa lentokentällä, koska hänen passikuvansa ei enää vastannut uutta ilmettä. Useiden kirurgisten säätöjen jälkeen asiakirjan ulkonäön parantamiseksi vanha valokuva vanhentui ja metallinpaljastin ei tunnistanut sitä, mikä vaaransi matkan Japaniin. Onnettomuudesta huolimatta tilkkutäkki löysi tavan nauraa siitä sosiaalisessa mediassa, mikä herätti keskustelun puristien välillä, jotka pitävät retusointia luonnollisen ulkonäön vääristelynä, ja plastiikkakirurgiasta kiinnostuneiden välillä, jotka pitävät plastiikkakirurgiaa oikeutena omaan hyvinvointiin. . .

Näyttelijät, laulajat ja kirjailijat

26.05.2023

Georgina Rodriguez kultaisessa mekossa Cannesissa 2023, kuva:
Georgina Rodriguez, jalkapalloilija Cristiano Ronaldon tyttöystävä, käveli vuoden 2023 Cannesin elokuvajuhlilla punaisella matolla. Espanjalainen vaikuttaja ja malli esiintyi elokuvan "L'Ete Dernier" näytöksessä kauniissa kultaisessa mekossa.

Kaikki uutiset kansainvälisistä huippulaulajista

26.05.2023

Sam Smith peruuttaa konserttinsa terveysongelmien vuoksi
Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Sam Smith on joutunut perumaan joitain esityksiä terveysongelmien vuoksi. Smith joutui lopettamaan esiintymisen äänihuuliongelman vuoksi, mikä vaatii nyt häntä lepäämään lääkärinsä käskystä. Ilman tätä pakotettua lepoa Smith olisi vaarassa vahingoittaa vakavasti äänihuulinsa Laulaja poistui konserttistaan ​​Manchesterin Ao Arenalla jo viime keskiviikkona vain neljän kappaleen jälkeen.

uutisia upeista hollywood-näyttelijöistä

26.05.2023

Maya Hawke, Uma Thurmanin tytär, punaisella matolla Cannesissa 2023
Maya Hakwe, näyttelijöiden Uma Thurmanin ja Ethan Hawken tytär, osallistui "Asteroid City" -elokuvan näytökseen Cannesin elokuvajuhlilla 2023. Maya Hawke esittää June Douglasia Wes Andersonin uudessa elokuvassa.

Näyttelijät, laulajat ja kirjailijat

26.05.2023

Kuningas Charles tapaa erityisen "faninsa" Pohjois-Irlannissa, kuvat
Kuningas Kaarle III ja kuningatar Camilla tekevät ensimmäisen virallisen vierailunsa Pohjois-Irlantiin kruunajaistensa jälkeen. Moniin kuninkaiden tehtäviin kuuluu tavata kansalaisia, jotka odottavat näkevänsä heidät livenä. Jopa erityinen fani odotti tapaamaan hänet: suloinen koira, jota kuningas Kaarle III piti silittää.

showbiz-alan kauneimmat tytöt

27.05.2023

Dua Lipa "esittelee" uuden poikaystävän punaisella matolla Cannesissa, kuvia
Brittilaulaja ja -malli Dua Lipa saapuu "Omar la Fraisen" näytökseen Cannesin elokuvajuhlilla 2023. Dua Lipa on uuden poikaystävänsä, ranskalaisen ohjaajan Romain Gavrasin kanssa. Pariskunta vahvisti suhteensa virallisesti Cannesin kiitotiellä.

showbiz-alan kauneimmat tytöt

25.05.2023

Paris Hilton kyyneleissä: surullinen menetys 23 vuoden rakkauden jälkeen
Paris Hilton ilmoitti Instagramissa, että hänen koiransa Harajuku Bitch, chihuahua, joka jakoi julkkiksen elämän 23 vuotta, on kuollut. Tunteellisessa viestissä Paris kuvaili karvaista ystäväänsä perheenä ja uskollisena ystävänä, joka oli hänen kanssaan joka askeleella. . Harajukunarttu oli ikoni, rakkauden pallo, jota Paris rakasti ehdoitta. Nyt kun hän on poissa, Paris Hilton on vannonut, että hänen jalanjäljensä hänen elämässään eivät koskaan poistu ja Haraziuku Beachin pieni enkeli elää ikuisesti hänen muistoissaan ja sydämessään.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated: 27/12/2023

Views: 5371

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.